2021. november 26., péntek

POSTALÁDA - 6.600.-FT - ÚJ !!! - Jelenlegi ára: 6 600 Ft


LÉPCSŐHÁZI POSTALÁDA RENDKÍVÜL
KEDVEZŐ ÁRON!
 
 
KÖZÖS KÉPVISELŐK FIGYELMÉBE IS !!!
RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁR - TÖBB DARABOS KÉSZLET!!
10 DB FELETT INGYENES KISZÁLLÍTÁS !!
Lépcsőházban is felszerelhető, sorolható, két levélbedobó nyillással rendelkező, fém, névbeírós, falra, kerítésre kívül-belül felszerelhető új, soha nem használt, biztonsági hengerzár betéttel, 2 db kulccsal ellátott postaláda eladó antik bronz színben!
Méretei:
Szélessége: 35 cm
Magassága: 27 cm
Mélység: 7 cm
A termék postaköltség nélkül, Szeged belvárosában azonnal átvehető!
A terméket más helyen is árulom, így vásárlás előtt célszerű egyeztetni.
Fizetés:
Készpénz 
Banki átutalás/Előre utalás
Bankfiókban történő készpénz befizetés esetén a bank által felszámított befizetési jutalékot a vevőnek kell megfizetnie, amely összegről kérje, a bank pénztárosának felvilágosítását.
HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TELJES TERÜLETÉN 1600. -FT-ÉRT!!
Kedvezőbb díjazású áruszállításra is van lehetőség, MPL Posta Pont, MPL csomagautomata, Foxpost csomagautomata, stb., ha ez a megoldás érdekel kérlek érdeklődj üzenetben a szolgáltatás pontos díjáról.
Az ár egy db termékre vonatkozik, de több termékem egyidejű megvásárlása esetén a súly függvényében a fizetendő postaköltség összegéről kérésére további információt adunk!
AZ ÁLTALUNK FORGALMAZOTT TERMÉKEKET CSOMAGOLÁS ELŐTT ÁTVIZSGÁLJUK, CSAK HIBÁTLAN, SÉRÜLÉSMENTES TERMÉKET POSTÁZUNK. A VÁSÁRLÁSRÓL SZÓLÓ SZÁMLÁT MINDEN ESETBEN A KÜLDEMÉNY TARTALMAZZA.
 KÉRJÜK A CSOMAGOT A KÉZBESÍTÉSKOR A FUTÁR ELŐTT SZÍVESKEDJÉK MEGVIZSGÁLNI, ÉS ESETLEGESEN, A TERMÉKEN ÉSZLELT SÉRÜLÉS ESETÉN KÉRJE JEGYZŐKÖNYV FELVÉTELÉT, ÉS NE VEGYE ÁT A CSOMAGOT.
UTÓLAGOS, JEGYZŐKÖNYV NÉLKÜLI REKLAMÁCIÓT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!


Jelenlegi ára: 6 600 Ft
Az aukció vége: 2021-11-27 10:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése