2021. november 26., péntek

Avon Care Sun+ Önbarnító testápoló mandulaolajjal - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Önbarnító testápoló arcra és testre.
JELLEMZŐI:
mandulaolajjal
természetes napbarnított hatás
HASZNÁLAT:
Használat előtt tisztítsd meg és alaposan radírozd át bőrödet. Bőséges mennyiségben, egyenletesen vidd fel az önbarnítót. Használat után alaposan moss kezet. Várd meg, amíg a termék teljesen beszívódik és bőröd ismét száraz lesz, csak ezután öltözz fel. Ügyelj rá, hogy beszívódás előtt ne érintkezzen a bőröd vízzel sem.
JAVASLAT:
Hűvös, száraz, árnyékos helyen tárold. A legjobb hatást akkor érheted el, ha a termék gyártási idejétől számított 2 éven belül felhasználod. Ezt a dátumot a kupak hátoldalán találod; az első 2 számjegy a napot, a 2 második számjegy a hónapot, a harmadik 2 számjegy pedig az évet jelöli.
FIGYELEM!
Fontos: nem tartalmaz fényvédőt, és nem nyújt védelmet napégés ellen. A fényvédő használata nélküli napozás növelheti a bőr idő előtti öregedésének, a bőrrák és egyéb egészségüyi problémák kialakulásának kockázatát, még abban az esetben is, há bőröd nem ég le. Szembe ne kerüljön. Amennyiben mégis szembe jutna, bő vízzel alaposan öblítsd ki. Amennyiben az irritáció nem szűnik meg, fordulj orvoshoz. Gyermekektől elzárva tárolandó. Csak külsőleges használatra. Textíliákon vagy hajon foltot hagyhat.
Gyártási idő: 2020. 08. 11.
Ajánlott postán maradóként és futárral is tudom küldeni.


Jelenlegi ára: 1 250 Ft
Az aukció vége: 2021-11-26 20:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése