2021. november 29., hétfő

Doreen Virtue - Isteni mágia - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
"A tudatos teremtés hét szent titka egy kipróbált módszer, amely a gondolataimat, az egészségemet, a kapcsolataimat, a pénzügyeimet és minden mást állandó, magas színvonalon tart. " (Doreen Virtue)
Az anyagi világban a Szellemiség, azaz gondolataink hatalma a legnagyobb természeti erő. Ezt az alapelvet az ősi Egyiptomban egy hatalmas spirituális tanító terjesztette. A gondolat teremtő és gyógyító erejéről szóló tanításai olyan mélyrehatóak és forradalmiak voltak, hogy Hermészhez kötötték őket, a görög istenek hírnökéhez, és Thothoz, az írás és a miszticizmus egyiptomi istenéhez. A tanító pedig Hermész Triszmegisztosz volt, aki hermetikának nevezte tanításait. Titkait csak szóban vagy rejtjeles írásokban adták át egymásnak egészen 1908-ig, amikor is három beavatott leírta a szent tanítás hét alaptételét egy könyvben, A Kybalionban. Nehezen érthető nyelvezete miatt sajnos csak kevesen foghatták fel a lényegét.
Az Isteni Mágiában Doreen Virtue A Kybalion egy áttekinthető, érthető változatát nyújtja át, amely modern nyelvezettel íródott, ugyanakkor megtartja az eredeti szöveg jelentésének és tanításainak teljességét. Magyarázatokat és praktikus tanácsokat kapunk Doreentól a saját életében létrejött sikereire alapozva, amelyeket a tudatos teremtésben és a gyógyításban ért el. Segítségével:
- rendelkezhetünk a lelkiállapotunk felett,
- megszabadulhatunk a negatív gondolatoktól,
- a bőség új szintjét teremthetjük meg az életünkben,
- csodálatos lehetőségeket vonzhatunk be életünk minden területén.
Amikor a tanítvány kész befogadni az igazságot, ez a kis könyv akkor fog megérkezni hozzá. Így működik a Törvény. Az ok és okozatról szóló hermetikus alapelv a vonzás törvénye által eljuttatja ezeket a tanításokat mindenkihez, aki felkészült a befogadásukra.
Úgy legyen!


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-11-29 12:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése