2019. november 23., szombat

Xiaomi Amazfit Verge Fehér - Jelenlegi ára: 38 149 Ft

Gyönyörű AMOLED kijelző
Az Amazfit Verge 1. 3" AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely elképesztő színmélységet és kivételes tisztaságot szolgáltat. A kijelző automatikusan alkalmazkodik a különböző fényviszonyokhoz, hogy a legjobb megtekintési élményt szolgáltassa bármerre is járjon, bármit is csináljon.
Innovatív stílus
Az Amazfit Verge a divat és a funkcionalitás találkozása. Karcsú, modern kialakításával az óra tökéletes kiegészítő szinte bármilyen alkalomhoz.
Kényelem mindenek felett
Az innovatív, hypo-allergén pánt a kényelem jegyében készült, így a készüléket nyugodtan viselheti egész nap. Optimális képernyőméretének köszönhetően az óra minden csuklómérethez jól illeszkedik.
Okos aktivitásmérés
Az Amazfit Verge okos sport figyelés technológiával rendelkezik, amely 11 különböző sport és fitness aktivitás felismerésére és mérésére képes.
Ne hagyjon ki egy ütemet se
A továbbfejlesztett funkcókkal és szenzorokkal részletes betekintést nyerhet egészségébe és fittségébe.
Válaszoljon hívásaira könnyedén
Az Amazfit Verge segítségével könnyen válaszolhat hívásaira. Csatlakoztassa óráját Andorid telefonjához Bluetooth segítségével, és a következő hívás alkalmával még a telefonját sem kell elővennie.
Kapjon valósidejű értesítéseket
Kapja meg üzeneteit, emailjeit és egyéb értesítéseit egésznap, miközben fitt marad. A nagy felbontású 1. 3" AMOLED kijelzővel könnyen elolvashat minden információt.
5 nap akkumulátor élettartam
A hosszantartó akkumulátor élettartam mindig is egyedi jellemzője volt az Amazfit márkának, így ez alól a VERGE sem kivétel - akár egy töltéssel 5 napos működésre képes.


Jelenlegi ára: 38 149 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése