2019. november 28., csütörtök

Álnok penge - Carter, Nicholas - Jelenlegi ára: 500 Ft

Álnok penge - Carter, Nicholas
Anglia ? nemességének színe-javát összehívták, hogy részt vegyenek VIII. Henrik tengerentúli hadjáratában. 1520 nyarát írták ekkor. Európa ismét a háború szélére sodródott, és mindenki felkészülten várakozott arra, hogy kitörjön az újabb véres öldöklés a hatalomért Franciaország és a Német-római Császárság között. Az egyetlen nyitott kérdés csupán az volt, hogy vajon Anglia ismét a németek ügye mellé áll-e, vagy megpróbálja megerősíteni szárazföldi pozícióit, és szövetségre lép ősellenségével, Franciaországgal.
James Eldritch gyors észjárású és könyörtelen harcos, aki az Anglia és Skócia határán húzódó, ködbe burkolt és eső áztatta hegyekben a betolakodók ellen folytatott ádáz küzdelmével szerez magának hírnevet. Félelmetes katonái aligha becsületesebbek, mint a gyilkos fosztogatók, akiket üldöznek.
Egy kockajáték során a részeg Howath veszít, és a katonái arra kényszerülnek, hogy a Fekete Sereg hírhedt zsoldos parancsnokának, Gueldres-nek a szolgálatába álljanak.
Hamarosan Itáliában találják magukat, a Gueldres és riválisa, Alberto Tarsi között dúló viszály kellős közepette. Belesodródnak a háborúkba, amelyek Itália felbomlásához vezetnek. A háborúkba, amelyekben emberek harcolnak ágyúk és nehézfegyverzet ellen, amelyek során minden a földdel válik egyenlővé, és amelyekben a zsoldosok áruba bocsátják a hűségüket. A háborúkba, amelyekben egy olyan ember, mint James Eldritch megcsinálhatja a szerencséjét ? ha életben marad?
Fordítók: Antóni Csaba
Kiadó: Aquila Könyvkiadó
Kiadás éve: 2001
Kiadás: 1.
Nyomda: Kinizsi Nyomda
ISBN: 9636791392
Kötés típusa:: kemény papírkötés, kiadói borítóban
Terjedelem: 463 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 50kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség:  Ajka,  Baja, Békéscsaba,  Budapest IV. kerület, V. kerület, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Tatabánya, Veszprém, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 1 050 Ft4. 000-7. 999 Ft - 850 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 950 Ft4. 000-7. 999 Ft - 650 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor (kivéve a vidéki átvételi pontokon)- PayPal a rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés a rendelés véglegesítéskor- Banki átutalás a rendelés véglegesítése után
[(**5895735**)]

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-19 09:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése