2019. november 1., péntek

Gloriett a hullának - Agatha Christie - Jelenlegi ára: 1 120 Ft

Gloriett a hullának - Agatha Christie
"... Az a megbízatásom, hogy megrendezzek egy gyilkosságot.
Poirot nagyot nézett.
- Na, nem igazi gyilkosságot - nyugtatta meg Mrs. Oliver. - Holnap itt nagy kerti mulatság lesz, és újdonságképpen műsorra tűznek egy társasjátékot is. Amit én rendezek. A címe: Hol a hulla?
- És hogy megy ez a játék?
- Természetesen van egy áldozat. Vannak rejt jelek, és vannak gyanúsítottak... Fél korona a belépti díj, és aki benevez, annak meg kell találnia az áldozatot és a gyilkos fegyvert, ki kell találnia, hogy ki a gyilkos és mi volt a gyilkosság indítéka.
- Tehát azért hívatott, hogy segítsek önnek megrendezni ezt a játékot? - Poirot nem is próbálta kirekeszteni a hangjából a felháborodott szemrehányást.
- Még mit nem? Azt én magam is elintézem. Nem, én egészen más okból kérettem ide. Meglehet, hogy egyszerűen bolond vagyok, de attól tartok, valami ítt nincs rendben. "
Sir George és Lady Stubs kerti partit adnak, amelyen Ariadne Olivert, a híres krimiírót kérik fel, hogy szervezze meg a fő szenzációt, vagyis egy gyilkosvadászat nevű társasjátékot a vendégek számára. Ő szokásos vehemenciájával hozzá is lát az aprólékos előkészítéshez. Aki benevez, annak meg kell találnia az áldozatot, és ki kell nyomoznia a halálának körülményeit. A színhelyet előkészítik a megjátszott gyilkossághoz... De Ariadne bizonytalan, érzi, hogy valami nincs rendben. Ezért telefonál régi barátjának, Hercule Poirotnak, aki gálánsan a segítségére siet. A játék elkezdődik, de az áldozat nem csak játssza a halottat. Számára a vadászat véget ér. Nem úgy Hercule Poirot számára, akinek most kezdődik csak igazán...
Sorozatcím:: Albatrosz Könyvek
Fordítók: Zentai Éva
Borító tervezők: Horváth Péter
Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás éve: 1988
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Szikra Lapnyomda
ISBN: 9631412253
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 266
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Megjegyzés: Fedlap sarka szakadt.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség:  Ajka,  Baja, Békéscsaba,  Budapest IV. kerület, V. kerület, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Tatabánya, Veszprém, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 1 050 Ft4. 000-7. 999 Ft - 850 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 950 Ft4. 000-7. 999 Ft - 650 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor (kivéve a vidéki átvételi pontokon)- PayPal a rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés a rendelés véglegesítéskor- Banki átutalás a rendelés véglegesítése után
[(**79466112**)]

Jelenlegi ára: 1 120 Ft
Az aukció vége: 2019-11-22 15:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése