2018. szeptember 26., szerda

Xiaomi Mi Wireless Mouse vezeték nélküli egér 2.4G - HLK4012GL ? fekete - Jelenlegi ára: 5 699 Ft

ERGONÓMIKUS KIALAKÍTÁS A KÉNYELMES FOGÁSHOZ
Az egér kialakítása közvetlenül befolyásolja a kéz kényelmét használat közben. A Mi Wireless Mouse klasszikus egér kialakítást alkalmaz, amely nagyobb összhangban van az emberek kézformájával, tenyerével, és kényelmes tapadást biztosít.
KÉNYELMES DIZÁJN
Az egy darabból álló felső burkolat kiváló minőségű, bőrbarát bevonattal van ellátva, amely kopás-, és szennyeződésálló, a fekete fedél matt bevonattal készül. A fehér modell felső fedelét UV fényes bevonat borítja, amely elegáns és tiszta érzetet kelt. Az egér alsó része selyem UV bevonatotú.
STABIL, CSÚSZÁSMENTES FOGÁS
A kényelmes fogás nemcsak az emberközpontú kialakításra és a felületi bevonatokra vonatkozik, hanem a leginkább figyelmen kívül hagyott alsó rész is alaposan megmunkált. Az egér talpán teljes gyűrűben található az érintkező felület, amely simán csúsztatható és mérsékelt ellenállással rendelkezik.
A rendkívül magas kopásállóság miatt az irodai-, vagy otthoni használat során akár 100 km húzásút is gond nélkül kivitelezhető az élettartam folyamán.
A doboz végfelhasználó által való kinyitásakor az alsó csúszógyűrűn ez vékony fólia található, ezt a gyárban teszik rá, ezzel jelezve, hogy a termék áthalad a minőségellenőrzésen. A fólia enyhe karcolásokat okozhat, amely normális.
KÉNYELMES, KÖNNYEN KEZELHETŐ ÉS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ
A Mi Wireless Mouse nemcsak kényelmesen simul a kézbe, de könnyen is használható. Az egy darabból álló felső burkolat az akkumulátorfedél is egyben, az akkumulátort és az USB vevőhöz is ez alatt férhetsz hozzá. A kiegészítő bal oldali gomb gyorsbillentyű, a Windows rendszer alatt, ? Vissza? -ként definiálja. A felületi bevonata nemcsak kényelmes, hanem a gomb funkciója is egyedi.
PÁRATLAN TELJESÍTMÉNY, NAGY PONTOSSÁG, ALACSONY FOGYASZTÁS
A Xiaomi Mi Wireless Mouse beépített, nagy pontosságú fotoelektronikus érzékelője 1200 dpi-s, infravörös színtelen fényt használ, hogy megfeleljen a magasabb igényeknek is, legyen az akár irodai használat, akár játék.
Kiváló teljesítmény, alacsony fogyasztás, extra bal gomb, akár 5 millió kattintási élettartam, tartós és ellenálló felület.
Specifikáció:
- Hatótávolság: ? 10m
- Kapcsolódás: RF 2. 4GHz
- Szenzor: Optikai fotoelektronikus szenzor, 1200 dpi
- Tápellátás: 1 x AA elem (nem tartozék)
- Kompatibilitás: Windows 8+ / MacOS 10. 8+ / Chrome OS
- Gombok: 4
- Tápellátás: Akkumulátor vagy elem, 1 x AA akkumulátor = 12 hónap (az akkumulátor élettartama a felhasználó és a számítási feltételek függvényében változik)
- Méret: 98. 1 x 56. 0 x 34. 4 mm
- Tömeg: 82 g. (elemekkel)
A doboz tartalma:
- Mi Wireless Mouse
- USB vevő
- Használati útmutató


Jelenlegi ára: 5 699 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése