2018. szeptember 25., kedd

Baby Born baba- újfajta tündér - Jelenlegi ára: 500 Ft


 
Üdvözöllek az aukción
Mindenkinek szeretnm felhívni a figyelmét hogy megújúltunk. Termékeinket az USA-ból hoztuk be a Toys "R" US játék lánc és a Baby "R" Us babafelszerelési áruház termékeit forgalmazzuk.
A termékek általában csomagolássérültek, ha egyéb hibájuk is van, azt az aukcióban jelzem
Az aukció tárgy egy baby born   baba
A kislányok szeretnek anyukásdit játszani. Az interaktív BABY Born baba révén, amelyhez számos hasznos kiegészítő tartozik, a gyermekeknek remek szórakozásban lehet részük, miközben tanulhatnak is néhány dolgot. A gyerekek együtt alhatnak a babával a kiságyukban, vagy akár fürödhetnek is vele, mivel a baba vízálló. A BABY Born baba kilenc életfunkciója elem nélkül működik. A bájos baba most sötétebb bőrszínnel érkezik.
A rendkívül élethű baba kilenc nagyszerű funkcióval rendelkezik. A kislányok megitathatják a kis üvegből, vagy megetethetik őt a speciális bébiétellel. Természetesen ezek után a babának pisilnie és kakilnia is kell. BABY Born a fejecskéjét és végtagjait is tudja mozgatni. Ha valami nem tetszik neki, hangos pityergésbe kezd, ám a sírás csak addig tart, míg kedvenc dudliját meg nem kapja. Ezután lehunyja szemét, és úgy alszik, mint egy kis angyal.
A készlet babát, tündéres ruhát, bilit, tányért és cumisüveget tartalmaz
Katalóguskép illusztráció
 Kérlek figyelmesen olvasd el a saját oldalamon leírtakat, ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok
licitálás feltétele az "saját" oldal elolvasása, a vevő a licitjével automatikusan elfogadja az ott írtakat.
Aukciót nem zárok le, ne is kérjétek!
 


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-10-01 19:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése