2022. február 15., kedd

Díszcsík fa mintás 3,5 mm / 3 m (2818) - Jelenlegi ára: 650 Ft

Díszcsík fa mintás 3, 5 mm / 3 m(cikkszám: 2818)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 7 munkanapRövid ismertetőElegáns, fa mintás dekorációs csík. Nagyon sok autó esetében használják ezt a fajta dekorációs csíkot. A probléma velük az, hogy 5-6 éven belül vagy mattulnak, vagy megkopnak, ha nem tartjuk őket karban és már nem szépek. Ennek a problémának orvoslására gyártották ezt a fa mintás dekorációs csíkot.
TermékleírásElegáns, fa mintás dekorációs csík. Nagyon sok autó esetében használják ezt a fajta dekorációs csíkot. A probléma velük az, hogy 5-6 éven belül vagy mattulnak, vagy megkopnak, ha nem tartjuk őket karban és már nem szépek. Ennek a problémának orvoslására gyártották ezt a fa mintás dekorációs csíkot. MéretekHossz: 3 mSzélesség: 3, 5 mmHasználatAlaposan tisztítsa meg azt a felületet, amire a díszcsíkot fel szeretné helyezni. Mérje ki a megfelelő hosszakat mind a karosszérián, mind a díszcsíkon. Ügyeljen arra, hogy az ajtók megfelelő nyitásához legalább 1 cm helyet hagyjon az ajtó széle és a díszcsík között, vagy vágjon a díszcsíkra szöget. Távolítsa el a védőfóliát, majd ragassza fel a díszcsíkot. Ujjaival erősen szorítsa rá a csíkot a karosszériára néhány percig. A külső hőmérsékletnek 18 °C felett kell lennie! Száradási idő 24 óra, ezen idő alatt ne mossa az autóját! InformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2022-02-16 08:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése