2021. október 25., hétfő

Retró hagyományos porcelán kültéri beltéri mosdó fali lámpa lámpatest fehér búrával jó állapotban - Jelenlegi ára: 3 800


Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál, vásárol!
A képeken látható jó és ép állapotban. Felszerelhető. Típusjele: M1101.
A lámpatest párszor le lett festve, az letisztítható. Törés, repedés sehol. Gumi alátétkarika (vízszigetelő) rajta van a menetes részen, nem rohadt, jó állapotú. A búra becsavarásához szükséges menetelés mindkét részen jó, rendben be-ki csavarható.
A villanykörte foglalatába lévő fém közgyűrű benne van, stabil. Hagyományos foglalatú izzót lehet becsavarni E27-est. Persze kompakt és LED is betehető, csak a foglalatnak kell értelem szerűen stimmelnie.
Sajnos, csak ez az egy van belőle. Ne is kérdezd, hogy van-e, lesz-e még.
Postázni  MPL Vaterafutárral IGEN!
DPD és más futár NEM!
Foxpost NEM!
MPL csomagautomata IGEN!
Gyors postázás, biztonságos csomagolás.
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2021-10-25 16:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése