2021. szeptember 22., szerda

Lev Tolsztoj - Mindennapra Január - Április - Jelenlegi ára: 2 635 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1287522
Lev Tolsztoj
Mindennapra Január - Április
Lev Tolsztoj Mindennapra című gyűjteményében az élet minden problémájára igyekszik megfelelő tanácsot adni, amit úgy a saját, mint kora bölcselői, spirituális tanítói, jógamesterei, bölcsei, valamint a különböző kultúrák vallási rendszereiben megbúvó szellemi útmutatások alapján gyűjtött, válogatott össze, rendezett csokorba.
A gyűjtemény az év 365 napjára készült. Ennek első kötetét tartja kezében az Olvasó, amit nyugodt szívvel használhat napi útmutatóként, szellemi tanításként, támaszként vagy éppen iránymutatóként az élet problémáival szemben.
"Csak az a vágyam, hogy az olvasó e könyv mindennapi olvasásakor ugyanazt a jóleső és magasztos érzést érezze, amely engem is elfogott, amikor a gondolatokat összegyűjtöttem és amelyet most is érzek, amikor újra átolvasom őket. " - ajánlja gyűjteményét Lev Tolsztoj.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 635 Ft
Az aukció vége: 2021-09-22 17:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése