2021. július 25., vasárnap

Lego Star Wars 75001 Republic Troopers vs. Sith Troopers Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 12 880 Ft

Lego Star Wars 75001 Republic Troopers vs. Sith Troopers, GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!! Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
2013-as!!! kiadású,   OLD REPUBLIC  szériában kiadott készlet, még a "ötszámjegyű" idők legelejéről.  
 
Ajándéknak kitűnő, de mivel már rég nem kapható a boltokban, gyűjtőknek kimondottan ajánlom!!!
A doboz mérete 15, 5x14x4, 5 cm, ami 63db legóelemet tartalmaz, amelyekből 4db különleges figurát (2db Sith Trooper különböző megjelenéssel és 2db egyforma Republic Trooper) is összerakhatunk. Ezek természetesen mind formázott  STAR WARS  fegyverekkel vannak ellátva.
 
Ez egy olyan doboz, amit nyugodtan adhat ajándékba bármelyik korosztály tagjának, minden gyűjtemény értékes darabja lehet, de jól mutat akár egy munkahelyi íróasztalon is. Az értékét mindig tartani fogja, különösképpen, ha bontatlanul őrzik meg az "utókor" számára, de mutatós egy kis Legoplatformra összerakva is.
Jól kiegészíti a többi, nagyobb, relatíve kevés figurával kiadott készleteket, de több doboz vásárlása esetén mozgalmasabb lehet  a lejátszott csatajelenet is.
Nagyon jól játszható és mivel teljesen új, gyerekeknek nyugodtan odaadható. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
Pompás ajándékötlet, ajánlom minden  STAR WARS  rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik különleges ajándékot keresőknek!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat. Ha egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, nézze meg a többit is az oldal alján a többoldalas galériában, biztosan talál még az Ön számára érdekeset közöttük, üdvözlettel:
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 12 880 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 15:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése