2021. június 3., csütörtök

DELIMANO Green Planet magas falú serpenyő - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Green Planet magas falú serpenyő
A Delimano Green Planet magas falú serpenyőben tápláló, egészséges fogásokat készíthetsz a család számára. Ezt a könnyű serpenyőt kivételes hőmegtartás jellemzi: tökéletes zöldségek, gabonák, burgonya és tészta megfőzéséhez, valamint levesek, szószok elkészítéséhez. Anyaga 100% alumínium, amelyet tapadásmentes PPG Eclipse bevonat borít. Átmérő: 26 cm, űrtartalom: 2, 9 liter.
Környezetbarát és biztonságos
A Green Planet család edényei gyémántporral megerősített PPG Eclipse HB bevonattal készülnek, amely a legújabb PPG-bevonat. Vízalapú, emellett nem tartalmaz a környezetre és az egészségre káros anyagokat (PFOA, PFO, biszfenol).
Ezzel a magas falú serpenyővel még könnyebb a főzés
A Delimano Green Planet magas falú serpenyő pont a megfelelő méret, ha két vagy három személyre főzöl valami finomat. Környezetbarát alumíniumból és tapadásmentes bevonattal készült. Szinte zsiradék nélkül is süthetsz benne, és az étel mindig könnyen a tányérra csúsztatható belőle.
Minden típusú tűzhelyen, így indukciós főzőlapon is használható
Ez a 26 cm átmérőjű (2, 9 literes) serpenyő remekül kihasználható reggelikészítéshez, sütéshez vagy akár ételmelegítéshez. Kiválóan alkalmas hús- vagy zöldségpirításra is.
A Delimano Green Planet magas falú serpenyő alja rozsdamentes acél lemezbetéttel készül, így akár indukciós főzőlapon is használhatod.
Tökéletes végeredmény és ízélmény, egészségesebben
Rendkívül karcálló és tapadásmentes, így már egy csepp olajjal megsütheted benne a tükörtojást, az omlettet vagy az összes többi ételt. Étkezz egszségesebben, minimális zsiradék felhasználásával. Az edény nagyon könnyen elmosogatható.
Könnyű, tartós és egyenletes hőelosztást biztosít
Az újrahasznosított alumínium mellett számtalan érv szól:
Például kiváló a hővezetése (225 W/m° K), egyenletesen és gyorsan melegszik fel, ezáltal biztosítja, hogy az edény teljes felülete ugyanolyan meleg legyen.
Könnyű (2, 7 g/cm3), ezért könnyen kezelhető és mozgatható.
Nem rozsdásodik.
Tartós és strapabíró.
Higiénikus, biztonságos és megfelel az élelmiszerekkel érintkező edényekre vonatkozó szabványok előírásainak.
Bármilyen tűzhelyen megállja a helyét
A Delimano Green Planet magas falú serpenyő alja rozsdamentes acél lemezbetéttel készül, így akár indukciós főzőlapon is használhatod. Emiatt ajándéknak is tökéletes, hiszen biztosan kompatibilis a megajándékozott tűzhelyével.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-06-03 22:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése