2021. február 25., csütörtök

Cecotec Újratölthető Levegőfertőtlenítő Ózongenerátor - Jelenlegi ára: 15 990 Ft

A tisztább, és egészségesebb levegőért
Cecotec Újratölthető Ózongenerátor
Újratölthető, hordozható ózongenerátor, amely fertőtleníti és tisztítja a levegőt, fenntartva az egészséges, és szagmentes környezetet. Ez a levegő-ózonizáló különösen hatékony zárt és kis helyiségekben, mint például hálószobák, szekrények, üzletek, cipős szekrények, éléskamrák, fürdőszobák, autók, hűtőszekrények stb. Könnyű és gazdaságos módszer a levegő frissítésére kis helyiségekben. Nagyon kevés karbantartást igényel, mivel használat után nem igényel tisztítást. Az ózonizálók felveszik a környezetedben levő levegőt, és az oxigént ózonná alakítják, hatékony szennyeződésmentes tisztítást biztosítva, amely nem károsítja a környezetet.
Hordozható ózongenerátor, amely óránként 20 mg kibocsátására képes a környezet szennyező és veszélyes részecskéinek eltávolításának érdekében. Ideális fürdőszobákhoz, éléskamrákhoz vagy szekrényekhez. 3 W-os teljesítményével a termék csúcsteljesítményen képes működni és problémamentesen fertőtleníteni a környezetet.
Működése 2 üzemmódú időzítőn alapul. Az egyik mód 6 perces 20 perces ciklusokból áll, a másik pedig 40 percig, megállás nélkül fut.
Funkcionális LED-jelzőfényének köszönhetően minden pillanatban ellenőrizheted, hogy melyik időzítő üzemmód működik.
Csak a felső részen található 1 gombot kell használni, és figyelni, ami lehetővé teszi az egyszerű, és felhasználóbarát felhasználást. USB-n keresztül töltődik, az előlapon található töltőporton keresztül, ami a fő gomb alatt található.
1800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ezért körülbelül 9 - 20 perces, és 4-5, vagy akár 40 perces ciklust képes lefuttatni. Ez az éppen használni kívánt programtól függ.
Az ózongenerátor LED-fényével jelzi az akkumulátor alacsony szintjét, hogy figyelmeztessen, mikor kell feltölteni.
Tulajdonságok:
Ózongenerátor
LED Fényjelzés
Időzítő funkció
Ózonáramlás: 20 mg/h
Teljesítmény: 3 W
Akkumulátor:
USB
1800 mAh
A csomag tartalma:  
1 db ózongenerátor
USB kábel a töltéshez
Magyar nyelvű használati útasítás
Megjegyzés: Az eszköz működése közben, nem javasolt a zárt térben tartózkodni, valamint a haszálata után érdemes kiszellőztetni a lakást.


Jelenlegi ára: 15 990 Ft
Az aukció vége: 2021-02-25 15:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése