2020. november 26., csütörtök

A csata napja. A szicíliai és az itáliai háború 19 - Jelenlegi ára: 5 091 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
617750
Rick Atkinson
A csata napja. A szicíliai és az itáliai háború 1943-1944.
A csata napja című kötet az amerikai és brit seregek 1943. júliusi, szicíliai partraszállásával kezdődik, és végigköveti, ahogy a csapatok mérföldről mérföldre küzdik végig magukat véres útjukon észak, Róma felé. Az itáliai hadjárat kimenetele sohasem volt bizonyos, valójában Roosevelt elnök, Churchill miniszterelnök és katonai tanácsadóik még arról is nekikeseredetten vitatkoztak, hogy van-e egyáltalában értelme az inváziónak Európa úgynevezett "lágy alteste" ellen. Amint azonban belevágtak, elkötelezettségük többet nem rendült meg az iránt, hogy Olaszországot felszabadítsák a náci uralom alól, a vállalkozás gyötrelmesen magas ára ellenére sem. A Salernónál, Anziónál, a Rapido folyónál és a Cassino városáért vívott csaták különösen hevesek voltak, és rengeteg veszteséggel jártak, ám ahogy teltek a hónapok, a szövetséges seregek mégis folytatták a németek visszaszorítását felfelé az Itáliai-félszigeten. Amikor 1944 júniusában felszabadították Rómát, végre kezdett elkerülhetetlennek látszani a végső győzelem Európában.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 5 091 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 15:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése