2020. szeptember 23., szerda

ÚJSZERŰ DVD eredeti pilátes élénkítö*KIÁRUSÍTOK! - Jelenlegi ára: 1 800 Ft


áLLAPOTA ÚJSZERŰ EGYSZER BELENÉZETT
Rael Isacowitz, a Pilates módszer nemzetközileg elismert szakembere és oktatója. 25 éves tapasztalattal rendelkezik e területen. Ez idő alatt, alapos gyakorlatra tett szert öt kontinensen, de nem csak a Pilates-ben, hanem a táncban is. Sokan ismerik őt nem csak Pilates mesterként, de hivatásos táncosként, atlétaként, jógaoktatóként és tanárként is. Rael a Body Arts and Science International megalapítója, mely 1989 óta működik. Ez a világszerte elismert intézmény átfogó oktatási programot nyújt hallgatóinak. Rael a mai napig egyike az intézet magasan képzett tanárainak. Ő az, aki a pilates teljes repertoárját a legmagasabb szinten képes végrehajtani, mivel folyamatosan gyakorolja, és életvitele részének tekinti.
Az élete minden szempontból változáson megy keresztül... fiatalabbnak fogja érezni magát, kevésbé lesz fáradt, súlyt fog leadni, jobb lesz az izomzata, flexibilisebb lesz és a vérkeringése is javulni fog! 50 perces játékidő Szerző: Rael Isacowitz
Kiadó: V. I. P. Art Kft.
ISBN: 5998168500300
Nyelv: magyarul beszélő
Személyes átadást csak minimum 2 e ft összeghatártól vállalok.  
Nézz körül nálam! Sok mindent árulok: babás holmikat, esetenként kozmetikumokat, kuponokat, gyerek- női, férfi ruhákat. Több foglalkoztató füzetet, könyvet indítok! Érdemes néha visszanézni!
Banki adatok: OTP Bank

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2020-09-23 17:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése