2020. augusztus 26., szerda

Kenwood Ágynemü és terító forgó vasaló - különleges "régiség", hibátlan (esetleg gyűjtőknek is) - Jelenlegi ára: 14 000

Köszöntöm az árverésemen!
Ezen az árverésen egy használt de hibátlan különleges "háztartási gépet" vásárolhat: egy forgó-vasalót (angolul "rotary iron"). Márkája Kenwood. Modelazonosítója A851 (Kenwood rotary iron model A851). Ez a fajta vasaló nagyalaku textiliák (ágynemü, nagy terítő) vasalását teszi praktikussá otthon. A termék tökéletesen működik (kipróbáltam). Csak a pedálon van egy javítás (funkcióját nem befolyásolja), egyebként semmilyen sérülés nem található rajta. A termékre egy hét ("kipróbálási") garanciát vállalok.
Ez egy valamennyire különleges "antik" darab, esetleg gyűjtőknek is érdekes lehet, nem tudom.
A termék Budapesten az első kerületben a Szabó Ilonka utcában található - sikeres vétel esetén néhány napon belül elvihető. Postázás végső esetben...
Listázott termékeim itt találhatók: ebben a lakásban rengeteg eladó bútor és egyéb holmi van, ezek egy része a termékeim között már listázva van, a többi feltölésén még dolgozom.   Ha valami még megtetszik akkor egyszer kell csak hurcolászni! (Ezen felül még rengeteg olcsó avagy ingyen elvihető holmi, pl konyhafelszerelés, ágynemü, törülköző, ruha, stb van).
 
Kérdésekre szivesen válaszolok - további kellemes napot

Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 16:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése