2020. június 2., kedd

GÍZA TRILÓGIA,3D STRATÉGIAI JÁTÉK,ÚJ - Jelenlegi ára: 3 790 Ft

Gíza Trilógia társasjáték összeállítás. a doboz három darab különböző játékot tartalmaz, és a három játékot a jellegük helyett most a kerettörténet fogja össze. Az első játék kreatív, építő jellegű feladatról szól, a második ígéri a legkönnyebb szórakozást újfajta lépés jelleggel, kiütési lehetőséggel, a harmadik pedig kifejezetten taktikus, kombinációs gondolkodást igényel.
A játékosok akár a három játékot is végigjátszhatják egymás után, átélve egy teljes történet kalandjait. Az első játékban együtt építik a piramist, egyszerre dolgozva együtt a közös célért, és versenyezve egymással az okosabb mozdulatokkal, az egyszerűbb megoldásokkal. A piramist felépítő kockákat minél kevesebb mozdulattal kell szabályosan elhelyezni, így nyerhető meg a játék.
A történet időben nagyot ugrik ezután, a második játék már arról szól, amikor a felfedezők a piramis bejáratát kutatják. Itt már mindenki igazán a másik ellen játszik, kiütés is lehetséges, ami persze csak oda vezet, hogy elölről kezdi az ellenfél a lépést, és újra minden esélye megvan a győzelemre. A megfelelő pozíciók elfoglalásával lehet megnyerni a játékot.
Az első két játékot azonos játéktáblán kell játszani, a harmadik játék viszont egészen más környezetben játszódik, immárom a piramis belsejében. Itt már a kamrák feltárása, és a piramis rejtvényének a megoldása a feladat, ami izgalmas kombinációs meglepetéseket tartogat. Ugyanis akinek sikerül egy jó lépéssel előrébb jutnia, az egyúttal megváltoztatja a rejtvényt mindenki más számára. Persze a ravaszabb játékosok még ezt is előre kiszámíthatják, és túljárhatnak a többiek eszén.

Jelenlegi ára: 3 790 Ft
Az aukció vége: 2020-06-03 09:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése