2020. április 1., szerda

Vitalpilze Reishi BIO gyógygomba por kapszula (Ganoderma lucidum) 100 db - új, bontatlan - Jelenlegi ára: 8 100 Ft


Vitalpilze Bio Reishi ( Ganoderma lucidum / pecsétviaszgomba ) por kapszula - új, bontatlan ( gyártó: Pilze Wohlrab )
100 db / 620 mg
Kínában már évezredekkel ezelőtt nagyra becsülték, a gombák királyaként tisztelték. Az egészséges, hosszú életet ennek tulajdonították. Erősíti a szervezet öngyógyító képességét, támogatja az immunrendszert.
Az ázsiai országokban évezredek óta a "halhatatlanság gombájaként" ismerték. Gyógyhatását a magas poliszacharid és a triterpének tartalmának köszönheti, emellett értékes tápanyagokat, vitaminokat, zsírsavakat, rostokat, valamint nyomelemeket tartalmaz. Nem tartozik az ehető gombák típusai közé a keserű íze miatt, melyért a tripertének a felelősek.
A hagyományos orvoslás szemléletmódja mellett sok helyen alkalmazzák alternatív gyógymódokra. Gátolhatja a daganatsejtek kialakulását,  segíti a rákos megbetegedések gyógyulását.  Fokozza a kemoterápia eredményességét,  csökkenti annak mellékhatásait,  korlátozza az áttétek kialakulását. Hasznos összetevői erősítik a szív és keringési rendszert, a légzőszervek és az immunrendszerműködését,  segít az emésztőrendszeri problémákon.  Csökkentheti a vérnyomást, a vércukor-, vérzsír- és koleszterinszintet. Enyhíti a gyulladást és az allergiát.
Meleg italok, pl. kávé kiegészítéseként is népszerű. Nyugodtan felnyitható a kapszula és a gombapor beleönthető a kávéba.
A por minőségét és tisztaságát németországi laboratóriumokban tesztelik.  
bio
gluténmentes
vegetáriánus
Felhasználható: 2019/12   
Korlátlan mennyiségben tudok adni.  


Jelenlegi ára: 8 100 Ft
Az aukció vége: 2020-04-02 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése