2020. március 5., csütörtök

Olight csúcsminőségű zseblámpa eladó - Jelenlegi ára: 12 900 Ft

Eladásra kínálom a következőkben ismertetett Olight típusú prémium kategóriás elemlámpát, összes tartozékával és plusz tartalék akkumulátorral, dobozával.
Az Olight S10R III lámpát - a sorozat harmadik generációját -  már a nagy hatékonyságú LUMINUS SST-40 LED-el szerelték fel. Az S10R III Baton egy kicsi, különösen nagyteljesítményű, újratölthető 600 lumen-es LED lámpa, 118 méteres hatótávolsággal, intelligens többfunkciós oldalkapcsolóval felszerelve. Három különböző fényerőszinttel, vagy holdfény üzemmóddal (600/300lm, 120lm, 12lm, 0. 5lm) és stroboszkóp funkcióval használható. Nem sokkal nagyobb, mint az RCR123A akkumulátor, ami működteti. (6%-al rövidebb, mint elődje. ) Könnyen zsebre rakható, elfér akár a tenyerünkben is - ideális bármilyen feladatra. Pehely súlyának köszönhetően egész nap velünk lehet az irodában, vagy egy túrán.
A lítium akkumulátornak és a kisméretű kompakt Micro USB-s töltőnek köszönhetően nem kell nagyméretű töltőegységet és vezetékeket magunknál tartani. A megújult tapadokorongokkal felszerelt kompakt töltő-dokkoló segítségével a lámpa egyszerűen tölthető az akkumulátor eltávolítása nélkül is. Ezenfelül a töltő-dokkoló egy USB port-tal is rendelkezik, melyről egy másik mobil eszköz is tölthető, akár a lámpával egy időben is.
Véletlen bekapcsolás ellen a billentyűzár funkció segítségével lezárható. Ilyenkor a kapcsológomb lenyomásakor a kapcsoló piros világítása jelzi, hogy le van zárva. Az akkumulátor merülését is piros fénnyel jelzi a kapcsoló.
A lámpa elektronikája fordított polaritás elleni védelemmel rendelkezik. A túlmelegedés elleni védelem körülbelül másfél perc után a maximális fényerőt lecsökkenti.  Időzítő funkció segítségével beállítható, hogy 3 vagy 9 perc után automatikusan kikapcsoljon.
A kétfunkciós mágneses végkupaknak köszönhetően feltapasztható vas és acél felületekre, illetve biztonságosan megáll a dokkolón töltés közben. Az S10R tökéletes és praktikus társ a mindennapokban.
 
jelzi az elemek merülését
micro USB-vel ellátott töltőtalp és 650mAh-s RCR123A akkumulátor
túlmelegedés elleni védelem, a legnagyobb fényerő 50%-os csökkentésével 1, 5 perc folyamatos működés után
fénygyűjtő O-gyűrű, ami világít a lámpa kikapcsolása után
99%-os fényáteresztő képességgel rendelkező hőkezelt üveg, mindkét oldalán visszaverődés gátló bevonattal
memória funkció (bekapcsolásnál visszatér az utoljára használt fényerőhöz)
eltávolítható övcsíptető
polaritás védelem az elemek nem megfelelő behelyezése esetére
1db CR123A elemmel is működtethető szükség esetén
FONTOS!
A képek mindíg az adott termékről készülnek, abban az állapotban, amelyben eladásra kínálom!
Ha a termékkel kapcsolatos kérdése van, vásárlás előtt tegye fel, utólagos reklamációt nem áll módomban elfogadni!
Terméket nem vásárolok vissza!
Postaköltség a vevőt terheli!
Nem szállítok házhoz terméket!
A megadott szállítási és átvételi módokon kívül más szállítást módot nem vállalok a termékkel kapcsolatban!

Jelenlegi ára: 12 900 Ft
Az aukció vége: 2020-03-25 21:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése