2019. december 31., kedd

Fisher Price inteligens,3 fokozatú tanuló kutyus Magyar nyelvű - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Fisher-Price-interaktív tündéri tanuló kutyus 3 fokozatú intelligens technológia Magyar nyelvű!
A Fisher-Price Laugh and Learn -" Kacagj és fejlődj! "interaktív tündéri tanuló kutyus -3 fokozatú intelligens technológia-Magyar nyelvű
A kicsik kedvenc magyar nyelvű nyelvű tanuló kutyus  Intelligens fokozatok és technológiával!  Nem csak kellemes szórakozást, hanem korai tapasztalatszerzést és tanulást is biztosít a legkisebbek számára!
A bájos kutyus  puha, ölelni való barát, aki kész bebizonyítani, hogy a mókázva tanulás soha nem ér véget. A kis játszópajtás a baba érintésére izgalmas , vidám dalocskákkal és kifejezésekkel válaszol, több mint 100 első szóval ismerteti meg a babát - testrészekkel, színekkel, formákkal, érzelmekkel és egyéb mindennapi kifejezésekkel magyar nyelven.
MAGYAR nyelvű kutyusAz intelligens fokozatok-technológiájának köszönhetően az anyuka is kiválaszthatja a kicsi számára legmegfelelőbb szintet, mivel minden baba más ütemben fejlődik. A háromféle fokozatnak köszönhetően a gyermeked éppen a fejlettségi szintjének megfelelőeket hallja majd -sok vidám dalt, rengeteg kifejezést, mókás hangokat játék közben. A kutyus világító, színpompás szíve pedig zene ütemére villog! Amelyik testrészt megnyomod olyan színnel kezd világítani villogni a szíve MAGYAR NYELVŰ
Intelligens fokozatok technológia
1. szint: Felfedezés - A baba megnyomhatja Kutyus mancsait, lábát, szívét, orrát és fülét, hogy hallja az első szavait a színekkel, ABC-vel, testrészekkel és egyebekkel kapcsolatban! 2. szint: Bátorítás - Ezen a szinten mókás kifejezések jutalmazzák a babákat, miközben Kutyus számolásra, színek megtalálására és testrészek azonosítására bátorítja őket. 3. szint: Szerepjáték - Kutyus vidám dalocskákkal és kifejezésekkel áll készen a szerepjátékra, amelyben izgalmas és ötletes játékra hívja a tipegőket, miközben a szókincsüket is bővíti!
MAGYAR NYELVŰ!!!
3 db ceruzaelemmel működik, mely nem tartozék
Jó állapotú , minden része hibátlanul működik!        Más  postázás is megoldható!!!!

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2020-01-20 23:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése