2019. szeptember 4., szerda

Extol Premium forrasztópisztoly 200W, 3 funkciós: forrasztó, polifoam vágó, faanyag gravírozó, sz... - Jelenlegi ára: 7

Feszültség:
230V / 50-60Hz
Teljesítmény:
200 W
70-200 °C:
polifoam műanyag vágására
Forrasztócsúcs felmelegedési ideje (650 °C-ra):
kb. 20 másodperc
Forrasztócsúcs kihűlési ideje (650 °C-ról):
kb. 55 másodperc
Hálózati kábel hossza:
1, 5 m
Tömege:
0, 8 kg
Extol forrasztópisztoly 200W, 3 funkciós: forrasztó, polifoam vágó, faanyag gravírozó, szabályozható hőfok, műanyag kofferben.
Extol forrasztópisztoly 200W, 3 funkciós: forrasztó, polifoam vágó, faanyag gravírozó, szabályozható hőfok, műanyag kofferben.
Az EXTOL elektromos kéziszerszámok kiemelkedő minőséget képviselnek, amit mi sem bizonyít jobban, mint az elmúlt években elért egyre jobb helyezés a TOP kategóriákban. Az EXTOL CRAFT modellek a hobbi barkácsolók kedvező árú gépei. Hobbiszerszám áron mindent megkap, amit ebben a kategóriában el lehet érni. Az EXTOL PREMIUM márkát bátran ajánljuk mesterembereknek, mivel a felhasznált anyagok, alkalmazott technológiák, kidolgozás, formatervezés, műszaki paraméterek és ergonómia a legfontosabb szempont ezeknél a termékeknél. Az EXTOL INDUSTRIAL pedig igazi ? vadállat? bírja az ipari felhasználást, az első osztályú anyagoknak köszönhetően.
Az Extol? Premium 8894510 transzformátoros forrasztó pisztolyt elsősorban lágyforrasztásokhoz lehet felhasználni, elektromosan vezető, de mechanikus hatásoknak és erőknek ki nem tett kapcsolatok létrehozásához, továbbá a készülékkel műanyagokat lehet vágni és forrasztani, valamint feliratokat lehet faanyagokba égetni.
Tulajdonságok:
A forrasztópisztolyon három üzemi hőmérsékleti tartomány állítható be (a végzett tevékenységtől függően).
A forrasztócsúcs a működtető kapcsoló megnyomása után gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet.
A kiegyensúlyozott készüléknek és a gumis markolatnak köszönhetően a készülékkel való munka kényelmes.
A beépített LED dióda megvilágítja a megmunkálás helyét.
A készüléket elsősorban otthoni / hobbi jellegű munkákhoz ajánljuk, mindennapos, folyamatos munkavégzéshez (pl. ipari termelésben stb. ). nem használható.


Jelenlegi ára: 7 518 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése