2019. március 26., kedd

Festőhenger festékadagoló tartállyal (ÚJ) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció tárgya egy Festőhenger festékadagoló tartállyal (ÚJ)
? Nincs többé összecsepegtetett padló
? Nem kell állandóan a festékes vödörrel bajlódnod
? Időt és energiát spórolhatsz meg
A tavasz jöttével te is tervezed a lakásfelújítást és vele együtt a szoba kifestését? Te is fárasztónak találod, amikor újra és újra a festékes vödörbe kell mártani a festőhengert? Ideje leszámolni ezzel a problémával, és kezedbe venni az irányítást! Ezzel az eszközzel nem kell többé a padlót és a bútorokat fóliázni, ráadásul az egész napodat sem kell feláldozni!
A festőhenger belsejében található egy tartály, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 1 liter festéket tölts bele. Így festés közben a hengerrel folyamatosan és egyenletesen viheted fel a festéket a falra, anélkül hogy összecsepegtetnéd a padlót. Amikor végeztél, egyszerűen csak tartsd csap alá a hengert, hiszen könnyedén moshatod ki belőle a benne maradt festéket.
- Henger mérete: 19 x 9 x 20 cm
- Nyél hossza: 73 cm
- Festőhenger nyéllel együtt: 79 cm
- Tartály űrtartalma: 1 liter
- Mosható, vízbázisú festék esetén
A termék 8 napos visszárúból származik. Átnézett, ellenőrzött, tökéletesen működik.
Termékeimet csak GLS futárszolgálattal küldöm. 1000 Ft/csomag.   A csomagba rakható termékek darabszáma függ a súlyuktól és a méretüktől. Maximum 4 terméket fogunk tudni egy csomagba tenni.
Minden termékemet külön fotózom, sorszámozom. Amennyiben rendelkezem hozzá leírással, kiegészítőkkel vagy tartozékokkal, azokat is a termék mellé fotózom. A termékeknél mindig a saját képeimet vedd figyelembe, a katalóguskép csak illusztráció.
A Saját oldalamon részletesen leírtam a vásárlási feltételeket. A vásárló a licitjével automatikusan elfogadja az ott leírtakat.
Az első sikeres licittől számított 2 hétig tudok várni. Egyben kérném az utalást a legvégén. Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2019-04-01 14:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése