2019. február 1., péntek

HP 250 G6 1XN52EA 15,6" FHD fekete laptop új 36 hónap garanciával WIN10 Home 64bit - Jelenlegi ára: 199 000 Ft

Eladó a képeken látható HP laptop gyártói garanciával.
Interneten fellelhető darab.
Leírás :
HP 250 G6 1XN52EA notebook, fekete + Windows 10 Home adatai:
 
HP 250 G6
Maradjon mindig kapcsolatban a kedvező ár-érték arányú HP 250 G6 1XN52EA noteszgéppel. A HP 250Intel® technológiája, hasznos együttműködési eszközei és Windows 10 operációs rendszere segítségével könnyedén végezheti munkáját. A tartós ház pedig megvédi a noteszgépet a mindennapi megpróbáltatások során.
Windows 10 Home 64
 
Tartós, mobil kialakítás
Biztos lehet benne, hogy a HP 250 noteszgép akár útközben is megbirkózik a feladatokkal. A tartós ház megvédi noteszgépét, így megjelenése mindig olyan kifogástalan lesz, mint az Öné.
Üzleti felhasználásra
A Windows 10 rendszer és az opcionális DDR4 memóriával rendelkező legújabb,  7. generációs Intel® Core™ i5/i7 processzorok segítségével magabiztosan viheti sikerre projektjeit.
Extra funkciók a teljesebb élményért
A számítógépgyártás területén globális vezető HP egy kívül-belül praktikus noteszgépet kínál, amely bármilyen perifériához csatlakoztatható,  valamint RJ-45 és VGA-portjával minden üzleti igényét kielégíti.
Semmi sem állhat az útjába
Biztosítsa üzlete jövőjét. A HP számítógépei a legteljesebb mértékig kihasználják a Windows 10 nyújtotta lehetőségeket, így védelmet biztosítanak a modern biztonsági fenyegetések ellen, és maximalizálják a felügyeleti és termelékenységi szolgáltatásokat.
 
 
Legyen virtuális önmaga
Bizonyos dolgok csak szemtől szemben beszélhetők meg. A HP opcionális, WDR technológiával ellátott HD webkamerája* mindig előnyös képet ad Önről, gyenge és erős fényviszonyok mellett is.
*Nem minden modell esetén érhető el.
Szűrje ki a zavaró zajokat
A HP zajszűrő szoftverrel kiszűrheti a háttérzajokat, például a billentyűzet hangját.
Az összes szükséges port és bővítőhely
A régebbi RJ-45 és a VGA-portok segítségével az irodában és otthon is gyorsan csatlakozhat perifériaeszközeihez. A kényelmes SD-kártya-nyílás segítségével gyorsan elvégezheti adatai biztonsági mentését és átvitelét a HP 250 és más eszközök között.
 
 
Biztosítsa a kritikus fontosságú adatok védelmét
A firmware Trusted Platform Module (TPM) hardveralapú titkosítási kulcsai biztosítják adatai, e-mailjei és felhasználói hitelesítő adatai védelmét.
Problémamentes csatlakoztatás
A Gigabit LAN és a kombinált WLAN 802. 11ac/Bluetooth® 4. 2 gyors kapcsolatot biztosít.
256 GB-os SSD meghajtó
A 256 GB-os kapacitású SSD meghajtóval rendkívül gyors a rendszerindítás, és gyorsan hozzáférhet a tárolt dokumentumokhoz, így azonnal belemerülhet a munkába.
Jó licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 199 000 Ft
Az aukció vége: 2019-02-21 21:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése