2018. november 25., vasárnap

Ragdoll kiscicák karácsonyra foglalhatóak - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

4 db tündéri ragdoll cica várja új szerető gazdiját, és hogy valakinek a karácsonyfa alatt nagy boldogságot okozzon!  
Cicáink, ahogy a képen is látszik, mellettünk szeretetben, gondoskodásban nevelkednek. Nem tömegtenyésztők vagyunk, akik antiszociális cicát nevelnek akik soha nem lehet simogatni és ölbe venni. Az anyukát Ausztriában, míg az apukát Romániában vásároltuk. Hozzánk bátran el lehet jönni és meggyőződni arról mennyire szerethető és szeretetre vágyó cicáink vannak. Anyuka és apuka is az ajtóig kísér minket, míg mikor haza jövünk ott várnak bennünket. Szobában nevelkednek, gyerekek mellett (5 és 7 évesek), féreg, parazita és betegség mentesek.
Cicáinkat oltva, féregtelenítve adjuk át új gazdijának. Törzskönyvezhető cicák, de ez már az új gazdi feladata. A cicák ivarosak, nem is kérem az ivartalanítást.  
Amennyiben szeretnél róluk friss fotókat, videókat kérni nagyon szívesen küldök az új gazdinak, hogy nyomon követhesse a gazdi a cica fejlődését.  
Karácsonykor 9 hetesek lesznek. Színük még nem jelent meg véglegesen, az később 1-1, 5 év alatt alakul ki. Csatolok fotót az apukáról és a korábbi almokról is.
Ha szívesen lennél gazdija a cicának kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 08:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése