2017. július 28., péntek

oneConcept Door Guard WiFi, kamera csengővel, 6 XIR LED, WLAN, iOS, Android - Jelenlegi ára: 53 990 Ft


oneConcept Door Guard WiFi, kamera csengővel, 6 XIR LED, WLAN, iOS, Android
Termékkód: 10029293
A oneConcept Door Guard WiFi egy ügyes kamera csengővel, amely funkcióinak köszönhetően növeli a biztonságot és a kényelmet, amikor különböző személyek lépnek be magánépületeinkbe. Bekapcsolása után a rendszer vezeték nélküli kapcsolatot hoz létre okostelefonja és a kamera között, WiFi vagy LAN hálózaton keresztül. A kamera felvételeit élőben követheti, amennyiben okostelefonjával csatlakozik az internetre. Az eszköz nem csak kameraként működik, hanem egy hagyományos csengő is. 110 °-os betekintési szöge és a hat infravörös éjjellátó LED-je biztosítja az optimális minőségű felvételeket. A kétirányú kommunikációt a beépített mikrofon és as hangszóró teszi lehetővé. Gyanús helyzetben lehetősége van fényképek vagy videófelvételek készítésére. A felvett anyag a Playback funkciónak köszönhetően lehetővé teszi, hogy rekonstruáljuk a bűncselekmény lefolyását. A beépített mozgásérzékelő jelzi, ha az ajtó előtt elhalad egy személyt, vagy ha ott mozgolódik, de nem csenget. Az eszköz beszerelése nagyon egyszerű - a kamerát elég a keretbe helyezni, majd a keretet a kívánt helyre tenni. A berendezés áramellátása a hálózati adapteren keresztül történik. A kompakt, elemekkel működő csengőt szereljük a falra. A csengőt akár teljesen ki is kapcsolhatjuk. A kamerával továbbá elektromos zárórendszereket is távirányíthatunk.
Fő jellemzők:
élő felvételek ellenőrzése egy alkalmazással, okostelefonunkon keresztül Mozgásérzékelő és hat infravörös, éjjellátó LED lámpa Kétirányú kommunikáció a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően Riasztás, felvétel- és fénykép készítése Elektromos zárórendszerek távirányításának lehetősége Kompakt csengő szerelési pontokkal, falra erősíthető Műszaki paraméterek:
Kamera portjai: 1 x RJ45 port, 1 x 12 V port Kamera betekintési szöge: 110 ° Frekvenciasáv: 2, 4 GHz Hatókör: 100 m-ig Támogatott operációs rendszerek: iOS, Android Támogatott hőmérséklettartomány: 4 - 65 °C, 40- 150 °F Hívás ideje: 10 - 3000 s Hívásfogadás ideje: 10 - 30 s Max. 8 mobileszközzel használható Több felhasználó beállítása üzemjelző LED (csengő, kamera) Csengő áramellátása: 3 x AAA elem (nem képezi a csomag részét) Kamera áramellátása: DC 12 V, 1 A (csomag része) Küldemény tartalma:
1 x kamera 1 x hálózati adapter 1 x szerelési keret 1 x csengő 1 x kábel 4 x csavar 2 x tipli Használati útmutató Hivatkozás Android alkalmazásra: Link Hivatkozás iOS alkalmazásra: Link Termék méretei:
Csengő: 8, 6 x 8, 6 x 2, 5 cm (szélesség x magasság x mélység) Kamera: 9, 6 x 12 x 3, 4 cm (szélesség x magasság x mélység) Kamera kerettel: 10, 1 x 12, 5 x 4, 8 cm (szélesség x magasság x mélység) Csengő: kb. 78 g Kamera kerettel: kb. 228 g
Képek:


Jelenlegi ára: 53 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése