2017. április 29., szombat

National Geographic planetárium - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

National Geographic játék planetárium.
Most megfigyelheti, hogy a csillagok és a bolygók hogyan vándorolnak az éjszakai égbolton, anélkül, hogy a szobájából kilépne. A Planetárium az egész családot megismertetheti a főbb csillagképekkel, és az azokhoz kötődő klasszikus mítoszokkal.
A motoros planetárium segítségével a forgó univerzum a plafonra vetíthető, és a mellékelt vörös fényű lámpával könnyen rámutathatunk bármely csillagképre a plafonon. A planetárium csendes égboltja mellett meghallgathatja* a kilenc bolygó mindegyikének adatait.
A planetáriumhoz tartozékként jár a CYBER SKY CD-ROM**, amely egy számítógépes program***, melynek segítségével nyomon követhetők a csillagok, bolygók, csillagképek, továbbá meghatározható, hogy azok hol találhatók az égen egy adott időpontban.
A mellékelt füzetből pedig további érdekes információkat tudhat meg naprendszerünkről. A füzet tartalma magyarul, és angolul is megtalálható a csomagban.
* Angol nyelven
** A CYBER SKY program angol nyelvű, de tartozik hozzá egy magyar nyelvű leírás, melynek segítségével az angolul nem beszélő felhasználók is használhatják a programot.
*** A CYBER SKY program megfelelő működéséhez szükséges rendszerkövetelmények: Windows 95, 98, ME, NT 4. 0, 2000, XP vagy Windows 7 operációs rendszer; minimum 800*600 képernyő felbontás.
A planetárium 4 db "AA" elemmel működik, a piros fényű lámpa használatához pedig 2 db "AA" elem szükséges. Az elemek nincsenek a csomagban.


Jelenlegi ára: 4 800 Ft
Az aukció vége: 2017-05-19 19:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése