2016. október 22., szombat

Johnnie Walker Red Label 40% 0.7L + pohár - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


A világ legnagyobb mennyiségben értékesített whiskyje. Merész, karakteres ízét Skócia keleti és nyugati partjairól származó whiskyk harmonikus házasításának köszönheti.
A világ legkeresettebb deluxe skót whiskyje. A szakértők a prémium kategória csúcsának tartják. Több mint 40-féle összetevőjének mindegyike legalább 12 éves érlelésű, amitől az ital rendkívül komplex, testes, mégis lágy. Fő alkotóeleme, az ital szíve a 12 éves érlelésű felföldi maláta whisky, a Cardhu. Színe aranyba hajlóan narancsos, ízének mélysége van, amelyben felfedezhető a citrus-olajok és a mazsola aromája. Tisztán vagy kevés vízzel fogyasztandó - így felszabadulnak a hosszú évek során bezáródott illat- és ízanyagok - az ital kinyílik. A Johnnie Walker Black Label története hosszú múltra tekint vissza. 1867-ben John Walker fia, Alexander Walker apjától szerzett whiskyházasítási szaktudását felhaszn� �lva alkotta meg az italt, amely már 1880-tól kezdve számos rangos nemzetközi elismerést vívott ki magának. A Johnnie Walker Black Label milliós rajongótáborában számtalan híresség is megtalálható. A márka talán legismertebb lelkes híve Sir Winston Churchill volt, aki nemcsak nagyszerű államférfi, hanem kiváló festő hírében is állt. 1932-ben készített olajfestményét Bottlescape-nek, üvegformának nevezte el. A csendéleten feltűnik kedvenc italának, a Johnnie Walker Black Label-nek híres, egyedi körvonala. A Johnnie Walker-reklámok felfedezésre, elgondolkodásra vagy éppen egy mosolyra invitáló gondolatokkal lopták be magukat az emberek szívébe. Hiteles és valódi gondolatok ezek - olyan idézetek, melyeket érdemes felidézni. Gyűjteményünkből még jobban megismerheti és elsajátíthatja a sétáló bölcsesség alaplépéseit. Bárhová elmegyek, ha az előrevisz.  
Johnnie Walker Red Label – gabona- és malátawhisky keveréke (blended whisky! ), a cég legkelendőbb terméke. 1909-et megelőzően az Extra Special Old Highland Whisky megjelölést viselte. 40% alkoholtartalmú.
Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2016-11-12 17:43 . Johnnie Walker Red Label 40% 0.7L + pohár - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése