2016. július 24., vasárnap

Christopher Nolan rendezői gyűjtemény Blu-ray pack - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Batman: Kezdődik!
Honnan származik Batman, Gotham City rejtélyes őrangyala? Christopher Nolan filmje választ ad azokra a kérdésekre, melyek generációk óta foglalkoztatják a Sötét Lovag rajongóit. A szülei halálát feldolgozni képtelen Bruce Wayne (CHRISTIAN BALE) beutazza a világot azt kutatva miként vehetné fel a harcot az igazságtalanság ellen és védhetné meg az ártatlanokat. Wayne visszatér Gotham City-be és hűséges komornyikja, Alfred (MICHAEL CAINE), Jim Gordon nyomozó (GARY OLDMAN) és szövetségese, Lucius Fox (MORGAN FREEMAN) segítségével szabadjára engedi alteregóját: Batmant, az álarcos hőst, aki erejét, intellektusát és szupermodern fegyverarzenálját kihasználva küzd a várost fenyegető gonosz ellen.
A tökéletes trükk
Van olyan titok, amiért ölni is érdemes? Christopher Nolan rendező lebilincselő, misztikus thrillerében Hugh Jackman és Christian Bale rivális bűvészeket alakítanak , akik halálos ellenségekké válnak. A legsötétebb trükköktől sem riadnak vissza, hogy felülmúlják egymást. Scarlett Johansson színpadi asszisztensként egyszerre áldozat és résztvevő a két férfi vetélkedésében. Zseniális mellékszereplők (Michael Caine, David Bowie). Csavaros történet. Megdöbbentő végkifejlet. A tökéletes trükköt nem elég egyszer megnézni. Figyeljen jól!
Batman: A sötét lovag
Christopher Nolan sikerrel keltette életre újra Batmant a mozivásznakon. A folytatásban a rendező emeli a tétet. Batman (Christian Bale) Jim Gordon rendőrhadnagy és Harvey Dent kerületi ügyész segítségével nekilát felszámolni Gotham City maradék bűnbandáit. A szövetség erőfeszítései sikerrel járnak, egészen addig, amíg fel nem tűnik a színen egy új, zseniális gonosztevő, akit a város megfélemlített lakói csak úgy ismernek: a Joker! Joker szerepében az Oscar-díjra jelölt Heath Ledgert l� �thatjuk, aki a forgatás utolsó napjaiban! , véletlen gyógyszertúladagolásban halt meg.
Eredet
A profi tolvaj mindent el tud lopni. Minél nagyobb mester a szakmájában, annál kevésbé lehet előtte akadály. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobbak között is az első: ő mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata éjszaka az álomfázisba jut, ő belopózik, és a legnagyobb értékekkel távozik. E tudás tette Cobbot az ipari kémkedés legkeresettebb bűnözőjévé és örökké menekülő, magányos férfivá. És most kap egy esélyt, hogy helyrehozza az összes régi hibáját, és visszaszerezze az elveszett életét. Ehhez nem lopnia kell, hanem profi bandája segítségével visszatérnie az eredethez, és egy gondolatot elültetni valakinek a fejében. Ez lesz a tökéletes bűntény. De a legjobb tervet is keresztülhúzhatja, ha a kiszemelt áldozat maga is profi. Aki olyan veszélyes, amilyenről Cobb még csak nem is álmodott. A rendező új sci-fi/thrillerének kü lönös, futurisztikus és elképesztően látványos világát fantasztikus szereplőgárda keltette életre:, többek között a Golden Globe-díjas Leonardo DiCaprio és az Oscar-díjas Marion Cotillard főszereplésével. Az Eredet az év legkülönlegesebb alkotása!
Cím: Christopher Nolan rendezői gyűjtemény
Eredeti cím: Christopher Nolan Műfaj: Akció Rendező: Christopher Nolan Színészek: Eric Roberts, Gary Oldman, Leonardo DiCaprio, Liam Neeson, Morgan Freeman, Tom Berenger, Katie Holmes, Michael Caine, Heath Ledger, Joseph Gordon-Levitt, Tom Wilkinson, Aaron Eckhart, David Bowie, Christian Bale, Hugh Jackman, Marion Cotillard, Piper Perabo, Lukas Haas, Pete Postlethwaite, Cillian Murphy, Andy Serkis, Scarlett Johansson, Maggie Gyllenhaal, Ken Watanabe, Tom Hardy, Ellen Page, Anthony Michael Hall, Dileep Rao, Tai-Li Lee, Claire Geare, Magnus Nolan, Ryan Hayward Készítés éve: 2005 / 2006 / 2008 / 2010 Képfo rmátum: 16: 9, 2. 40: 1 / 16: 9, 2. 40: 1 / 16: 9! , 2. 40: 1 / 16: 9, 2. 35: 1
Christopher Nolan rendezői gyűjtemény (Blu-ray) leírása
Batman: Kezdődik!
Honnan származik Batman, Gotham City rejtélyes őrangyala? Christopher Nolan filmje választ ad azokra a kérdésekre, melyek generációk óta foglalkoztatják a Sötét Lovag rajongóit. A szülei halálát feldolgozni képtelen Bruce Wayne (CHRISTIAN BALE) beutazza a világot azt kutatva miként vehetné fel a harcot az igazságtalanság ellen és védhetné meg az ártatlanokat. Wayne visszatér Gotham City-be és hűséges komornyikja, Alfred (MICHAEL CAINE), Jim Gordon nyomozó (GARY OLDMAN) és szövetségese, Lucius Fox (MORGAN FREEMAN) segítségével szabadjára engedi alteregóját: Batmant, az álarcos hőst, aki erejét, intellektusát és szupermodern fegyverarzenálját kihasználva küzd a várost fenyegető gonosz ellen.
A tökéletes trükk
Van olyan titok, amiért ölni is érdemes? Christopher Nolan rendező le bilincselő, misztikus thrillerében Hugh Jackman és Christian Bale rivális bűvészeket alakítanak, akik halálos ellenségekké válnak. A legsötétebb trükköktől sem riadnak vissza, hogy felülmúlják egymást. Scarlett Johansson színpadi asszisztensként egyszerre áldozat és résztvevő a két férfi vetélkedésében. Zseniális mellékszereplők (Michael Caine, David Bowie). Csavaros történet. Megdöbbentő végkifejlet. A tökéletes trükköt nem elég egyszer megnézni. Figyeljen jól!
Batman: A sötét lovag
Christopher Nolan sikerrel keltette életre újra Batmant a mozivásznakon. A folytatásban a rendező emeli a tétet. Batman (Christian Bale) Jim Gordon rendőrhadnagy és Harvey Dent kerületi ügyész segítségével nekilát felszámolni Gotham City maradék bűnbandáit. A szövetség erőfeszítései sikerrel járnak, egészen addig, amíg fel nem tűnik a színen egy új, zseniális gonosztevő, akit a város megféleml ített lakói csak úgy ismernek: a Joker! Joker sz! erepében az Oscar-díjra jelölt Heath Ledgert láthatjuk, aki a forgatás utolsó napjaiban, véletlen gyógyszertúladagolásban halt meg.
Eredet
A profi tolvaj mindent el tud lopni. Minél nagyobb mester a szakmájában, annál kevésbé lehet előtte akadály. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobbak között is az első: ő mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata éjszaka az álomfázisba jut, ő belopózik, és a legnagyobb értékekkel távozik. E tudás tette Cobbot az ipari kémkedés legkeresettebb bűnözőjévé és örökké menekülő, magányos férfivá. És most kap egy esélyt, hogy helyrehozza az összes régi hibáját, és visszaszerezze az elveszett életét. Ehhez nem lopnia kell, hanem profi bandája segítségével visszatérnie az eredethez, és egy gondolatot elültetni valakinek a fejében. Ez lesz a tökéletes bűntény. De a legjobb tervet is keresztülhúzhatja, ha a kiszemelt áldozat maga is profi. Aki olyan vesz élyes, amilyenről Cobb még csak nem is álmodott. A rendező új sci-fi/thrillerének különös, futurisztikus és elképesztően látványos világát fantasztikus szereplőgárda keltette életre:, többek között a Golden Globe-díjas Leonardo DiCaprio és az Oscar-díjas Marion Cotillard főszereplésével. Az Eredet az év legkülönlegesebb alkotása!
Christopher Nolan rendezői gyűjtemény (Blu-ray) tulajdonságai
Jellemzők
Cím: Christopher Nolan rendezői gyűjteményEredeti cím: Christopher NolanMűfaj: AkcióRendező: Christopher NolanSzínészek: Eric Roberts, Gary Oldman, Leonardo DiCaprio, Liam Neeson, Morgan Freeman, Tom Berenger, Katie Holmes, Michael Caine, Heath Ledger, Joseph Gordon-Levitt, Tom Wilkinson, Aaron Eckhart, David Bowie, Christian Bale, Hugh Jackman, Marion Cotillard, Piper Perabo, Lukas Haas, Pete Postlethwaite, Cillian Murphy, Andy Serkis, Scarlett Johansson, Maggie Gyllenhaal, Ken Watanabe, Tom Ha rdy, Ellen Page, Anthony Michael Hall, Dileep Rao,! Tai-Li Lee, Claire Geare, Magnus Nolan, Ryan HaywardKészítés éve: 2005 / 2006 / 2008 / 2010Képformátum: 16: 9, 2. 40: 1 / 16: 9, 2. 40: 1 / 16: 9, 2. 40: 1 / 16: 9, 2. 35: 1Stúdió: Warner Bros. Játékidő: 571 percKorhatár besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott. Adattároló: Blu-rayAdattárolók száma: 4Audióformátum: Orosz, Dolby Digital 5. 1 AC-3; Angol, Dolby Digital 2. 0 Stereo; Magyar, Dolby Digital 5. 1 AC-3; Angol, Dolby Digital 5. 1 AC-3; Cseh, Dolby Digital 5. 1 AC-3; Ukrán, Dolby Digital 5. 1 AC-3; Angol, Dolby True HD 5. 1; Thai, Dolby Digital 5. 1 AC-3; Török, Dolby Digital 5. 1 AC-3Nyelvek (audio): Magyar, Angol, Angol, Lengyel, Cseh, Orosz, Török, Thai / Magyar, Angol, Lengyel, Cseh, Orosz, Török / Magyar, Angol, Angol, Lengyel, Cseh, Orosz, Török, Thai, Ukrán / Magyar, AngolFelirat: Magyar, Angol, Arab, Belga, Bolgár, Cseh, Észt, Görög, Héber, Lett, Litván, Olas z, Orosz, Portugál, Román, Spanyol, Szerb, Szlovén, Thai, Török / Magyar, Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Észt, Görög, Héber, Horvát, Izlandi, Lengyel, Lett, Litván, Orosz, Portugál, Román, Szerb, Szlovén, Török, Ukrán / Magyar, Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Görög, Héber, Horvát, Lengyel, Lett, Litván, Olasz, Orosz, Portugál, Román, Spanyol, Szerb, Szlovén, Thai, Török, Ukrán / Magyar, Angol


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2016-08-14 14:48 . Christopher Nolan rendezői gyűjtemény Blu-ray pack - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése