2021. október 21., csütörtök

A nevető ötödik - Mátrai sztori - Lelkes Péter - Jelenlegi ára: 350 Ft

A nevető ötödik - Mátrai sztori - Lelkes Péter
Részlet a műből:
Most felháborító szemtelenségre készülök.
Becsúszom Mátrai Sándor elé.
Megáll az eszem, hogy képes vagyok ekkora pimaszságra.
A becsúszás - a modern labdarúgásnak ez az akrobatikus C-eleme - nálunk Mátrai Sándor szabadalma. Mint Mr. Gilette-nek az önborotvapenge.
Nem mondom, hogy ő találta fel, de ő csiszolta, ő tökéletesítette, ő mutatta be a legszebben, sőt, a legeredményesebben. Szédítő rohammal, hatalmasat spárgázva, elképesztő távolságokat csúszva - és mindig halálpontosan. Jégen, korcsolyával egyszerűbb lett volna, de füvön, bőrszeges csukában - a mutatványok mutatványa. Ráadásul a tökély szintjén is rizikós. Jó, hogy a labdával - majd hirtelen a labda nélkül - száguldó ellenfél akkorát esik, mint egy télikabát, az rendben van. Hozzá tartozik az ügyhöz. Csakhogy a becsúszó sem kap nevetőgörcsöt. Nagy vágta, nagy spárga, ott feszültségek vannak kérem, ott húzódások, szakadások, repedések eshetnek, kérem. De kék foltok, véraláfutások okvetlenül.
Borító tervezők: Újlaki Lajosné
Kiadó: Sportpropaganda
Kiadás éve: 1987
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Borsodi Nyomda
ISBN: 9637543864
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 172 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 14. 00cm, Magasság: 20. 00cm
Súly: 0. 20kg
Állapot: Közepes
Megjegyzés: Gerince megtört. Borítói elszíneződtek.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**65232653**)]

Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2021-10-22 06:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése