2021. július 31., szombat

Hajdu energomat, energolux automata mosógép főmotor - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Hajdu energomat, thermomat, energolux mosógépek főmotorja. Hajdu energolux hideg/meleg vizes működőképes mosógépből kiszerelve. Működése tesztelve, rendben találva. Mosásnál 300 Watt, centrifugálásnál 700 Watt teljesítményű.
Mosásnál 325, centrifugálásnál 2800 fordulat/min.
Kérem, kizárólag az licitáljon / vásároljon, aki valós vételi szándékkal teszi, licitet nem törlök. Kérem, hogy a vevő 3 nap alatt jelentkezzen. Amennyiben ez elmarad, vagy a fizetés 7 napon belül nem érkezik meg, fizetési emlékeztetőt küldök. Ha újabb 3 nap elteltével (7+3=10) a vevő nem utal (nem fizet), illetve az árut nem veszi át, úgy azt negatív értékelés leadása mellett újra meghirdetem. Könyörögni nem fogok!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 10:28 .

Okosóra asztali töltő állvány / dokkoló - szilikon, kábelelvezető, 75 x 48 x 56mm, a töltő NEM TA... - Jelenlegi ára: 3


Termék neve: Okosóra asztali töltő állvány / dokkoló - szilikon, kábelelvezető, 75 x 48 x 56mm, a töltő NEM TARTOZÉK! - FEKETE - HUAWEI Watch 3 / Watch 3 Pro / Watch GT 2 Pro / Watch GT 2 Pro ECG
Termék cikkszáma: ACC-188771
Rólunk:
A Mobil Ász Shop 2011-óta van jelen a mobiltelefon tartozékok magyarországi piacán. A Mobil Ász Shop termékeit minden esetben magyarországi raktárunkból kínáljuk eladásra a Vatera felületén, tehát általunk nem idegen nagykereskedelmi árlisták kerülnek ismételt meghirdetésre, így nálunk vásárolva nem kell tartania az akár 1 hónapig is elhúzódó szállításoktól, mint ahogy a meglepetésként érkező postai vámoktól sem. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkkal igyekszünk minden mobiltelefon tartozék igényre megfelelő ajánlattal szolgálni a legújabb modellekre is.
Számlát adunk a vásárlásról:
Termékeink vásárlásáról minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki, így termékeink ára automatikusan tartalmazza a hatályos (jelenleg 27%-os) ÁFÁ-t is.
A szállításról:
Termékeinket szerződéses futárszolgálattal szállítjuk házhoz a megfelelő minőségbiztosítás érdekében, tehát nincs lehetőség sima vagy ajánlott levélkéknt történő kézbesítsére. Minden terméklapon megtalálható a szállítás költsége, több termék rendelése esetén természetesen egyetlen egy szállítási költség a fizetendő. Minden küldemény kiszállításáról pontos tájékoztatást adunk email üzenetben a feladás napján és SMS üzenet formájában a csomag kiérkezésének napján.
A szállítási határidőről:
Termékeinket minden esetben igyekszünk akár már a megrendelés, előre fizetés esetén a befizetés megérkezésének napján átadni a futárszolgálatnak, de a megrendelt áru legkésőbb a következő munkanapon feladásra kerül a vásárló részére.
Betartjuk a fogyasztóvédelmi törvényeket:
Amennyiben Ön a Mobil Ász Shop kínálatából vásárol, nem kell tartania attól, hogy sérülni fognak a vásárlástól való elálláshoz, a termékek kicseréléséhez történő jogai, ezért kérjük bármilyen ilyen jellegű probléma esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.
Rugalmas fizetési lehetőségek:
A Vatera piacterén elérhető termékeink értékesítése során nincs kötelezően alkalmazott fizetési mód, ellenben számos lehetőség közül választhat, mint az előre utalás magyar belföldi bankszámlára, PayPal bankkártyás vagy PayPal fiókos fizetés, illetve futárainkál már a készpénzes fizetés mellett helyszínen is lehetőség van átvételkor a bankkártyás fizetésre is.
Garancia:
Minden termékünkre garanciát biztosítunk, amelynek ideje tételesen feltüntetésre kerül a kiállított ÁFÁ-s számlán is, tartozékaink esetében ez 6 hónap, kivétel ez alól az egyszer felhasználható termékek köre, mint a védőfóliák, védőüvegek, amelyek esetében a garancia azok méretpontosságának helyességére terjed ki. Garanciális ügyintézésünk során termékeinket nem javítjuk, amennyiben a garanciális igény jogossága bebizonyosodott, azonnal csereére vagy a termék értékének levásárlására biztosítunk lehetőséget.
A Mobil Ász Shop csapata nevében, köszönjük, hogy nálunk vásárol, bármilyen kérdés esetén írjon nekünk üzenetet!

Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 09:18 .

Jobb hátsó ABS jeladó DODGE CALIBER; JEEP COMPASS, PATRIOT - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Jobb hátsó ABS jeladó DODGE CALIBER; JEEP COMPASS, PATRIOT
Gyári száma: 5105062AA
Új alkatrész
Beszerzési idő: 1 -2 munkanap


Jelenlegi ára: 11 900 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 07:57 .

SEVEN SUMMITS síszeműveg - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

SEVEN SUMMITS
A képen látható szép állapotban, minimális használati nyommal
mérete: gyerek- női
-állítható fejpánt
-lencseméret: 6 × 15, 8 cm


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 06:45 .

Eladó MV-73 szintmérő RFT - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Eladó működő NDK-s szintmérő, hangfrekvenciás voltmérő, gépkönyvvel. Kétcsatornásra átalakított kivitel.

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 05:28 .

Új, Háda, River Island fekete lakk, rakott rövid szoknya S-es - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó a képen látható, új, Háda, női, fekete lakk, rövid szoknya.
Mérete: S=UK 10=EUR 36
Anyaga: 66% poliészter, 25% poliuretán, 9% pamut
Márkája: River Island
Budapesten ingyenesen átvehető. Igény szerinti címen.
Az országon belül postán szállítható. Foxposttal előre utalásnál kb. 700 Ft a szállítási költség.
Nézze meg többi hirdetésemet is! Lehet, hogy talál, más hasznos kedvére valót is!

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 04:03 .

Óriási, színes üvegváza ( muránói? - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Jó állapotban van, csak kisebb karcolások, horzsolások vannak rajta. 31, 5 cm magas, súlya 2 kg. SZEMÉLYESEN IS ÁTVEHETŐ! Postapontra is küldhetem. UTÁNVÉTTEL SENKINEK NEM KÜLDÖK SEMMIT!

Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 02:57 .

baba,gyerek,hátizsák,hátitáska,táska,bölcsis,ovis,zsák,bagoly - Jelenlegi ára: 2 190 Ft


TERMÉKLEÍRÁS
A KÉPRE KATTINTVA TALÁLOD AZ ÜZLET ÖSSZES TERMÉKÉT!
SZÁLLÍTÁS
- A meghirdetett termék rendelésre érkezik külföldi küldeményként a megrendelés során megadott címre.  A termék kézbesítésre megadható külföldi cím is, a postaköltség nem változik.
- A szállítási idő Magyarországon a Magyar Postán keresztül átlagosan 3-4 hetet vesz igénybe. Előfordul, hogy az általános szállítási időt túllépve a csomag 50-60 napig szállításban van, mert a Magyar Posta lassabban dolgozza fel. A csomagok megközelítőleg 4-5%-a érkezik lassabban. Ennek azonban ellenkezője is tapasztalható. Vannak gyorsabban érkező csomagok boldog megrendelőkkel, akiknek 10-14 napon belül megérkezik a csomagja. Mert a Magyar Posta tényleg kiszámíthatatlan. : )
- Legyél Te is szerencsés és boldog megrendelő! : )
- A szállítási idő nem befolyásolható, minden esetben a Magyar Postán múlik!
- A szállítási idő, a pénz beérkezésének időpontjától számolható!  Rendelésedet hamarabb elindíthatod hétvégén vagy ünnepnapon, ha küldesz egy fényképet vagy bizonylatot a pénz elküldéséről.
MEGRENDELÉS MENETE
- A termék megrendelését követően a vásárló e-mail címére automatikus vásárlási értesítő érkezik a rendeléssel kapcsolatos teendőkkel. Figyelmesen olvasd végig!
- A megrendelés beszerzését követően néhány napon belül nyomon követő szám kerül kiküldésre, amivel kézbesítésig követhető a csomag a Magyar Posta oldalán.
- Utánvételes vásárlásra nincs lehetőség! Külföldről nem küldenek utánvéttel csomagot.
- Ha nincs lehetőséged az utalásra, akkor a vásárlási értesítőben találsz megoldást a problémára! Ingyenes lehetőség, nem terhel plusz költség.
BIZTONSÁG
- A Vaterán biztonságosan vásárolhatsz, mert az eladók ellenőrzésen mennek keresztül, ami garantálja, hogy az eladói fiókok mögött valós személyek állnak. Visszaélés esetén az eladó személyes adatai lenyomozhatóak, így nincs értelme a Vaterán keresztül átverni a vevőket. Az eladók tevékenységeit folyamatosan figyelemmel kísérik, több ponton figyelik a gyanús aktivitásokat, az úgynevezett "csalófigyelő" algoritmussal, hogy még időben megelőzzék a visszaéléseket.
- Minden adásvétel után értékelést készít a vevő és az eladó egymásról, így minden eladó korábbi tranzakcióját megnézheted. Ezek alapján tudod eldönteni, hogy mennyire megbizható személlyel állsz szemben, és kivel fogsz üzletet kötni.
- Hogy a vásárlók méginkább biztonságban érezzék magukat a Vatera 100. 000 forintos pénzvisszafizetési garanciát vállal, minden termék után a Biztonságos Vásárlási Program keretén belül. Bővebben olvashatsz a programról a piros szövegre kattintással.
HIBÁS, SÉRÜLT TERMÉKEK
- Mielőtt negatív értékelést készítenél, kérlek jelezd a problémát, mert mindenre van megoldás. Csak arra nincs, amire nem szeretnénk. : )
- A legnagyobb odafigyelés és elővigyázatosság következtében is sajnos előfordul, hogy a termék szállítás közben megsérül, vagy hibásan érkezik, nem jó méretet, vagy színt küldenek, mert emberek dolgoznak mindenhol. Ilyenkor több megoldás létezik arra, hogy a vevőt ne érje kár. Kérlek minden esetben 7 napon belül jelezd a problémát, mert ezidőn belül van lehetőségünk elindítani bármilyen kérelmet.
ÁLTALÁNOS
- Több színű vagy méretű termék megrendelése esetén pl. ruha, cipő stb., két lehetőség van arra, hogy jelezd melyiket szeretnéd.  Az első lehetőség megrendelés közben a megjegyzés rovatban.  A második lehetőség utólag e-mailben.
- A ruhák mérete esetenként 1-2 cm-rel eltérhet a leírtaktól, illetve monitorbeállítástól függően színeltérés is előfordulhat a termékeknél.
- Ide kattintva letöltheted az Általános Szerződési Feltételeket.
Köszönöm, hogy itt jártál!


Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 01:45 .

EGYÉB UNIVERZÁLIS GYÚJTÓGYERTYA NGK BR 10 EG - Jelenlegi ára: 3 925 Ft

TERMÉKEINK RAKTÁRRÓL AZONNAL!! GYÁRI SZÁM: 300109 / INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20, 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN! Több termék megrendelése esetén egy szállítási költséget számítunk fel. Vonalkód: 2100000077083; 22000

Jelenlegi ára: 3 925 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 00:28 .

BLOCK Trafó, 400V-0,88A-ból 230V-1,39A - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

BLOCK Trafó, 400V-0, 88A-ból 230V-1, 39A
BLOCK Trafó
Prímer: 400V+-20V-0, 88A
Szekunder: 230V-1, 39A
Többi adat a képen.
2db eladó
ár/db+szállítási költség.

Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 23:03 .

ÚJ C&A 68-as csíkos 2 részes nyári szett, pink - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

A képen látható, új, cimkés C&A 2 részes nyári szett (rövid ujjú felső és 1 rövidnadrág), eredeti csomagolásban. Anyaga: 100% pamut.  40 fokon mosható.  
Felső hossza: 32 cm
Mellbőség: 24, 7 cm
Nadrág hossza: 17, 5 cm, belső szárhossz: 5 cm, ülep: 20 cm-nél
Derék: 20, 5 cm
Szállításnál mennyiségi kedvezmény! 9000 Ft vásárlási érték felett ingyenes szállítás! Nézd meg a többi termékemet is! Folyamatosan töltök fel új dolgokat!

Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 22:09 .

VP-710M kerékpár felszerelés - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción kerékpár pedált kínálok eladásra !
További hasonló tételek kínálatomban !
A fényképek az adott tárgyról készültek , a képeken szereplő állapotban vannak !
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt !
A vásárlást követő 20. napon értékelésemet elkészítem !
Kérem nézze meg további kínálatomat, vásárlás előtt minden esetben tekintse meg az ismerj meg / bemutatkozó oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket!
(191105)

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 20:57 .

SATEL INTE bővítő 8 zónás bővítő modul - Jelenlegi ára: 14 200 Ft

SATEL INTE bővítő 8 zónás bővítő modul
- Zónabővítő modul SATEL INTEGRA, INTEGRA Plus, VERSA és CA-64 riasztóközpontokhoz.
- 8 vezetékes zónabemenet.
- NO és NC kontaktusú érzékelők, valamint redőny- és rezgésérzékelők használatának támogatása.
- Egyszeres, dupla és háromszoros EOL ellenállás használatának támogatása.
- Programozható vonalvégi lezáró ellenállás érték.
- NC típusú szabotázsbemenet.
- Tápfeszültség: 12 VDC.
- Áramfelvétel: maximum 80 mA.
- Működés APS-412 dedikált tápegységgel.
- Működési hőmérséklet: -10°C - +55°C.
- Méret: 80 mm x 57 mm.

Jelenlegi ára: 14 200 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 19:39 .

Női Swatch óra LS115 - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Gyári dobozázan eredeti papírral adom eztaz igazán szemrevaló órát

Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 18:23 .

Rendszámtábla Tartó K3 K4 03-04 Suzuki GSXR 1000 - Jelenlegi ára: 5 450 Ft

Vadonatúj rendszámtábla tartó
Az alábbi típusokra jó:
2003 - 2004 Suzuki GSXR1000
Egyszerűen felcsavarozható, a gyári vagy utángyártott irányjelzőkkel kompatibilis. Átalakítások nem szükségesek!

Jelenlegi ára: 5 450 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 09:39 .

LEGO Avengers Ps4-re - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


Eladó a képen látható szép állapotban LEGO Avengers Ps4-re . lemeze karcmentes. Személyesen Szegeden lehet megtekinteni , de postázok is .


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 15:51 .

Gilera Stalker - Első villogó - komplett - Jobb - használt - Jelenlegi ára: 990 Ft

Bontott alkatrész, a fotón látható állapotban.
Fontos:
Külföldi munka miatt csak, kéthetente Pénteken vagy Szombaton vagy Vasárnap tudom postára, vagy Foxpost automatába adni !
Kérem, vásárlás előtt érdeklődjön mikor tudom feladni vagy személyesen átadni.

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 14:45 .

Állítható telefontartó PS5 kontrollerhez - FEHÉR - Jelenlegi ára: 3 999 Ft


Termék neve: Állítható telefontartó PS5 kontrollerhez - FEHÉR
Termék cikkszáma: ACC-176718
Rólunk:
A Mobil Ász Shop 2011-óta van jelen a mobiltelefon tartozékok magyarországi piacán. A Mobil Ász Shop termékeit minden esetben magyarországi raktárunkból kínáljuk eladásra a Vatera felületén, tehát általunk nem idegen nagykereskedelmi árlisták kerülnek ismételt meghirdetésre, így nálunk vásárolva nem kell tartania az akár 1 hónapig is elhúzódó szállításoktól, mint ahogy a meglepetésként érkező postai vámoktól sem. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkkal igyekszünk minden mobiltelefon tartozék igényre megfelelő ajánlattal szolgálni a legújabb modellekre is.
Számlát adunk a vásárlásról:
Termékeink vásárlásáról minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki, így termékeink ára automatikusan tartalmazza a hatályos (jelenleg 27%-os) ÁFÁ-t is.
A szállításról:
Termékeinket szerződéses futárszolgálattal szállítjuk házhoz a megfelelő minőségbiztosítás érdekében, tehát nincs lehetőség sima vagy ajánlott levélkéknt történő kézbesítsére. Minden terméklapon megtalálható a szállítás költsége, több termék rendelése esetén természetesen egyetlen egy szállítási költség a fizetendő. Minden küldemény kiszállításáról pontos tájékoztatást adunk email üzenetben a feladás napján és SMS üzenet formájában a csomag kiérkezésének napján.
A szállítási határidőről:
Termékeinket minden esetben igyekszünk akár már a megrendelés, előre fizetés esetén a befizetés megérkezésének napján átadni a futárszolgálatnak, de a megrendelt áru legkésőbb a következő munkanapon feladásra kerül a vásárló részére.
Betartjuk a fogyasztóvédelmi törvényeket:
Amennyiben Ön a Mobil Ász Shop kínálatából vásárol, nem kell tartania attól, hogy sérülni fognak a vásárlástól való elálláshoz, a termékek kicseréléséhez történő jogai, ezért kérjük bármilyen ilyen jellegű probléma esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.
Rugalmas fizetési lehetőségek:
A Vatera piacterén elérhető termékeink értékesítése során nincs kötelezően alkalmazott fizetési mód, ellenben számos lehetőség közül választhat, mint az előre utalás magyar belföldi bankszámlára, PayPal bankkártyás vagy PayPal fiókos fizetés, illetve futárainkál már a készpénzes fizetés mellett helyszínen is lehetőség van átvételkor a bankkártyás fizetésre is.
Garancia:
Minden termékünkre garanciát biztosítunk, amelynek ideje tételesen feltüntetésre kerül a kiállított ÁFÁ-s számlán is, tartozékaink esetében ez 6 hónap, kivétel ez alól az egyszer felhasználható termékek köre, mint a védőfóliák, védőüvegek, amelyek esetében a garancia azok méretpontosságának helyességére terjed ki. Garanciális ügyintézésünk során termékeinket nem javítjuk, amennyiben a garanciális igény jogossága bebizonyosodott, azonnal csereére vagy a termék értékének levásárlására biztosítunk lehetőséget.
A Mobil Ász Shop csapata nevében, köszönjük, hogy nálunk vásárol, bármilyen kérdés esetén írjon nekünk üzenetet!

Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 13:28 .

Úgy szeretlek majd megeszlek kanál vicces egyedi ajándék evőeszköz - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Kézi gravírozott kanál.
Anyaga: rozsdamentes acél.
A minta időtálló, a kanál nyugodtan használható étkezésre.


Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 12:03 .

2021. július 30., péntek

COMMODORE 887D számológép gyári dobozzal működik - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

Képen látható
hibátlanul működik
elemtartó fedél  nincs
elem vezeték szakadt, adapterről működik
doboz sorszám megegyezik a készülékével
előre utalás után postázom, vagy személyesen Vácon lehet átvenni
csak MPL küldöm
licitet nem törlök .  

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 10:57 .

H4 Adapter gyűrűk Honda CBR 900RR GL1500 Goldwing - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

H4 Adapter gyűrűk (1 pár) az alábbi Honda motorokra.
1993 - 1999 Honda CBR900RR
1990 - 2000 Honda GL1500 Goldwing
A Honda H4-es fényszóró peremén levő nyelvek eltérőék a sztenderdtől, így csak a drága gyári fényszórók használhatóak a Honda motorokhoz.   Ennek a kiküszöbölésére a gyűrűk segítségével olcsóbb bárhol kapható H4-es fényszórók használhatók.

Jelenlegi ára: 1 450 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 09:39 .

Zara szürke flitteres feliratú pulóver - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Szü rke flitteres feliratú puló ver, simí tható flitterrel dí szí tett, kapucnis, ujja vé ge é s alja passzé s
Cikkszám: 4816040295
Anyaga: 57% poliészter, 43% pamut
Márka: Zara
Szélesség: 39 cm
Hosszúság: 45 cm
Ujj nyaktól: 47 cm
Terméken rögzített méret: 7 év, 122
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 08:28 .

Tottenham Hotspur kapucnis pulóver - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Kapucnis puló ver, varrott mintá val dí szí tett, ujja vé ge é s alja passzé s, enyhé n bé lelt, kapucnija dupla anyagú
Cikkszám: 4816040279
Anyaga: 80% pamut, 20% poliészter
Márka: Egyéb
Szélesség: 35 cm
Hosszúság: 35 cm
Ujj nyaktól: 34 cm
Terméken rögzített méret: 18-24 hó
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 07:03 .

Bukócső HEED - BMW R 1150 GS (1999-2004) - Bunker, ezüst - Jelenlegi ára: 53 420 Ft

Bukócsövek / bukócső HEED - BMW R 1150 GS (1999 - 2004) Bunker -  ezüst 
Professzionális kivitelezés:
Anyaga: acél
Hajlítás: CNC
Vágás: lézeres
Hegesztés: TIG
Festés: porfestés
Szine: ezüst
Nincs szükség a motor szerkezetének megbontására
A készlet tartalmazza a felszereléshez szükséges alkatrészeket
A szett tartalmaz csövek bal és jobb oldalán egy motorkerékpár.
Nem illik R 1150 GS Adventure


Jelenlegi ára: 53 420 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 05:39 .

Utazó szett, 2 bőrönd, 2 kis táska. - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Utazó szett, 2 bőrönd, 2 kis táska, alig használt, szép állapotúak.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 04:45 .

Új bölcsis, ovis lepedő X lábú, tábori ágyra (csőlepedő) 100% PRÉMIUM pamut - Jelenlegi ára: 2 950 Ft


Új bölcsis, ovis lepedő X lábú, tábori ágyra (csőlepedő)
(A lepedő valóban cső formájú, az összecsukott ágyat "áttolják"
a cső alakú lepedőn és ezt követően az ágyat kinyitva a fekvőfelületre simul a lepedő)
Alapanyag:  100 % PRÉMIUM pamut
 mérete:  55x125 cm
színválaszték: 2. képen látható számozott, mintás alapanyagok
Kérésre rendelhető ovis kiegészítők:
Töltött ovis ágynemű szett: 90x140 cm takaró+40x50 cm lapos párna
Ára: 5800 Ft/szett
Fehér, töltött ovis ágynemű szett:  90x140 cm takaró+40x50 cm lapos párna
Ára: 4400 Ft/szett
Ovis huzat szett:  90x140 cm takaróhuzat+40x50 cm párnahuzat, vagy 40x50 cm-es lapos, töltött párna
Ára: 5000 Ft/szett
Ovis zsák: (a huzat anyagából)
1. formájú zsák 40*60 cm (vállfás, elöl 2 db zseb, hátul egy nagy gumis zseb) Ára: 3500 Ft
2. formájú zsák 55*32*22 cm (vállfás, oldalt 1-1 zseb és a zsáknak van mélysége) Ára: 3500 Ft
3. formájú zsák 39*45*3 cm (28 cm-es fülekkel, elől 2 db zseb) Ára: 2900 Ft
Tornazsák, tisztasági zsák: (a huzat anyagából)
30x40 cm, felső szélén zsinórral összehúzható. Ára: 750 Ft/db
OVIS jel: 5x5 cm-es hímzett: 150 Ft/db (előzetes egyeztetés szükséges).
Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok.
Ha időd engedi, nézd meg a többi garnitúránkat is.
Kérésre a megrendelt termékeket postázom, vagy Budapesten személyesen átvehető!
Személyes átvétel: XVIII. ker. Belsőmajor területén lévő telephelyünkön egyeztetett időpontba, de szinte bármelyik nap, bármikor átvehető (hétvégén is).

Jelenlegi ára: 2 950 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 03:28 .

Homoktövis gyógynövény (Hippophae rhamnoides)immunerősítő-vitamin bomba!4db mag - Jelenlegi ára: 400 Ft


 
Homoktövis gyógynövény (Hippophae rhamnoides)immunerősítő-vitamin bomba! 4db mag
 Fénykedvelő, fagy- és szárazságtűrő. Homoktalajon, folyó- és patakhordalékon, tengerparti dűnéken nő
A homoktövis gyógyító hatása
Összetevői miatt egy igazi csodaszer a homok aranyának is nevezett növény. Sok betegségre jótékony hatással van, de kiválóan erősíti az immunrendszert, ezért megelőzésre a legjobb használni.
A homoktövis összetevői
A homoktövis rengeteg vitamint, továbbá béta-karotin is tartalmaz. Utóbbit a szervezetünk át tudja alakítani A-vitaminná, aminek következtében pozitív hatással van a szemünkre, a bőrünkre és a nyálkahártyáinkra. Ezen kívül azon növények csoportjába tartozik, melyekben B12 is található. Ez azért nagyon különleges, mert ez az anyagcsere folyamatokban fontos szerepet betöltő vitamin zömében csak állati eredetű élelmiszerekben fedezhető fel.
Kiemelkedő koncentrációban, a citrom C-vitamin tartalmánál tízszer nagyobb dózisú aszkorbinsavat tartalmaznak a savanykás gyümölcsök. A homoktövisnek magas az E-vitamin és esszenciális zsírsav tartalma is, ezért a homoktövis termését nemcsak nyersen, ital, vagy gyógyászati készítmény formájában fogyaszthatjuk, hanem remek alkotórésze a kozmetikumoknak is.
Összefoglalva tehát szervezetünkre a következő pozitív hatásokkal van:
Antioxidánsként késlelteti a sejtöregedési folyamatokat.
Növeli a szervezet ellenállóképességét, erősíti az immunrendszert.
Javítja az egészségi állapotot, erősíti a szervezetet, hasznos betegségek idején, legyengült állapotban is.
Támogatja a máj funkcióit.
Fokozza az epe kiválasztását.
Gyulladáscsökkentő.
Csökkenti a vér koleszterinszintjét.
Allergiás (pollen) időszakban is remek lehet a szervezet megtámogatására.
Csökkenti a vércukorszintet.
Serkenti a gyomorműködést, jótékonyan hat a gyomor- és nyombélfekélyre.
Olajtartalma támogatja a szivet, a keringési- és érrendszert.
Diéta esetén hatásos kiegészítő, mert speciális a zsírsavösszetétele, fokozza a zsíranyagcserénket, miközben ellát a szükséges vitaminokkal.
Sebgyógyító, hámosító hatással bír.
Jót tesz a bőrnek, regenerálja a berepedezett hámot.
Visszafordítja a hajhullást.
Jót tesz a kötőszöveteknek, ezért gyengítheti a narancsbőrt.
 Magyarországon védett növény könnyen megél akár kopár, sziklás helyeken is, de kedveli az ártéri, sőt tengerparti területeket is.
 Az aukció tárgya 4db  csíraképes mag!
Kezdő kertészeknek is ajánlott!
Fontos tudnivalók:
Kapcsolattartás  e-mailben!
Minden levelet megválaszolunk kivétel nélkül, viszont telefonhívást nem tudunk minden esetben fogadni, ráadásul az  e-mailben minden információ megmarad, így kérjük a kapcsolattartás e-mailben történjen.
Postázás:
Mindig előre utalás után! Utánvéttel nem postázunk!
A termékeket csak is ajánlva postázzuk, így garanciát tudunk rá vállalni, esetlegesen ha elveszik, ez esetben újra kipostázzuk a kedves vásárlónak.
Termék összevárás megoldható, fontos több termék vásárlásánál csak egyszeri postaköltség kerül felszámolásra, annak ellenére, hogy a vatera rendszere minden megvásárolt termékhez felszámolja.
Bővebb információért kérdezzen bátran, köszönöm, hogy meglátogattál, tekintsd meg többi termékeimet is.
Jó licitálást, kérem tekintse meg többi futó termékeinket is, több termék vásárlása esetén csak egyszeri postaköltséget számolunk fel, amit értelemszerűen egyben levélben postázunk önnek!


Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 02:18 .

ELC figurák,egyebek játékcsomag Noé,Ősember - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Minden 3gyermekről, elsőkézből.
3termék vásárlásakor állom a postadíjat.

Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2021-07-31 00:57 .

KISLÁNYNAK utazó-kerekes, sport táska,Princess és Super Mario vállra vehető vadi új, címkéss eladó! - Jelenlegi ára: 3 3

Kislánynak Princess és Super Mario kerekes, sport-, utazó táska kézben és vállra vehető vadi új, címkés eladó!
Aranyos, szép, vidám és színes felirattal és figurákkal kedvence lehet kislányának! Nintendo licenc, szép élénk színek (a vakus fotó nem adja vissza az élő színeket.... )
Családhoz, vagy barátokhoz látogatáskor a kicsi viheti magával a játékait, ruháit külön, húzható, vállra vehető, vagy épp a két fogójával vihető.
Kedvenc mesehősével szívesen viszi a saját holmiját! Sport vagy utazó táska egy nagy pakolórekesszel, valamint egy előzsebbel végig az elején.. Erős, strapabíró anyagból készült, mely impregnált, így az esőtől is védi a táska tartalmát. Kihúzható - de elrejtett - fogójával könnyen húzható, két kézi füllel kézben vihető, vállpántjával pedig vállon is hordható!
Méretei: hossza 50 cm, szélessége 27 cm, magassága 28 cm
Címkés, vadi új, könnyen járó cippzárakkal, aranyos cipzárhúzóval, most olcsón elvihető!  
Kérem nézze meg a többi termékem is, biztosan talál mást is közöttük..., köszönöm!


Jelenlegi ára: 3 300 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 23:39 .

Régi matchbox Super G.T. Gruesome =27= - Jelenlegi ára: 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ..

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 22:23 .

PHILIPS HG 240..ORIGINÁLT VIDEÓ KAZETTA ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

ELADÓ A KÉPEKEN LÁTHATÓ VIDEÓ KAZETTA.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: 9300. CSORNA.
VAGY ELŐRE UTALÁS UTÁN, HÁZHOZ VISZI A DPD, BUBIS BORÍTÉKBAN: 990-FT-ÉRT.

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 21:15 .

1906 orosz ezüst 20 Kopek - II. Miklós cári címer - Szentpétervár - 3,4 g - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

.  
                      
 
                                                


Jelenlegi ára: 2 450 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 19:57 .

Tascam Da-30 dat magnó magnódeck - Jelenlegi ára: 95 000 Ft

A képeken látható esztétikai állapotban az eleje szép a teteje sajnos karcos. Működése viszont hibátlan szijjak lecserélve görgő jó állapotú zsírozva kenve ahol kell felvétel nagyon jó!!
Futár viszi előreutalás esetén 2500 ft postaköltéségért.

Jelenlegi ára: 95 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 18:39 .

Mennyezeti lámpa - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

171007
Árcsökkentésről tájékoztatást olvashatsz az I+ oldalamon (a nevem melletti narancs körre kattintva)
KÉRLEK, MIELÖTT KÉRDEZEL, GONDOSAN OLVASD EL A TERMÉKLEÍRÁST! KÖSZÖNÖM
HA KÉRDEZEL, ÉS ÉN VÁLASZOLOK, AKKOR KÉRLEK TISZTELJ MEG AZZAL, HOGY JELZED A TOVÁBBI SZÁNDÉKAIDAT A TERMÉKKEL
23 cm átmérőjű csavaros félgómb üveg búra, E27-es foglalattal. Belógás 75 cm.
FONTOS:
Vásárlás után a Vaterán keresztül értesítő levelet küldök, (Jutka46 eladó vásárlásoddal kapcsolatos üzenete: ) amelyben az utaláshoz szükséges összes adat, és az átvételi hely címe is szerepel.
KÉREM FIGYELMESEN OLVASD EL A VATERÁTÓL KAPOTT MINDKÉT !!! LEVELET
ÉS:
A licitálásoddal elfogadtad a felhasználási feltételeket. A Polgári törvénykönyv 211. § -a alapján ajánlatodhoz kötve vagy.
E szerint, az általad megvett terméket/szolgáltatást köteles vagy az eladótól átvenni!
Személyes átvétel esetén garancia keretében nincs vételkényszer
Személyes átvétel időpont egyeztetéssel: Óbudán, az Eurocenter közelében.
Idő hiányában sehová nem tudom elvinni, de szívesen postázom, ha lehetséges a mérete vagy a súlya miatt.
Erről előre egyeztetni szükséges. (Postai díjról tanácsos licitálás előtt érdeklődni)
Kérem a nyertes vásárlót, hogy 3 napon belül jelentkezzen, és egy héten belül vegye át a terméket, vagy utaljon.
Legkésőbb a tizedik napon további figyelmeztetés, levelezgetés, telefonálgatás nélkül
semmisnek tekintem az ajánlatot, és újra eladásra bocsájtom a terméket.
Kérlek tekintsd meg a többi eladó árumat is!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 17:28 .

Hollóházi kávékiöntő ( kávéfőző tartozék ) / többféle, darabonként - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

2104/210524
A fix áras termékek nem alkuképesek - az árképzés a beszerzéssel és eladással kapcsolatos kiadásaim függvényében minimális árréssel történik.  
Árcsökkentésről tájékoztatást olvashatsz az Ismerj+ oldalamon (a felhasználónevemre kattintva a jobb alsó sarokbanKÉRLEK, MIELÖTT KÉRDEZEL, GONDOSAN OLVASD EL A TERMÉKLEÍRÁST! KÖSZÖNÖMHA KÉRDEZEL, ÉS ÉN VÁLASZOLOK, AKKOR KÉRLEK TISZTELJ MEG AZZAL, HOGY JELZED A TOVÁBBI SZÁNDÉKAIDAT A TERMÉKKEL
Seherezádé kávéfőzó tartozéka. Magassága 8 cm, a tetővel együtt mérve 10 cm (ez a kisebbik változat)
FONTOS:
Vásárlás után a Vaterán keresztül értesítő levelet küldök, (Jutka46 eladó vásárlásoddal kapcsolatos üzenete: ) amelyben az utaláshoz szükséges összes adat, és az átvételi hely címe is szerepel. KÉREM FIGYELMESEN OLVASD EL A VATERÁTÓL KAPOTT MINDKÉT !!! LEVELETÉS: A licitálásoddal elfogadtad a felhasználási feltételeket. A Polgári törvénykönyv 211. § -a alapján ajánlatodhoz kötve vagy. E szerint, az általad megvett te rméket/szolgáltatást köteles vagy az eladótól átvenni! Személyes átvétel esetén garancia keretében nincs vételkényszer, amennyiben a termék a leirásnak nem felel meg (más a színe, mérete, állapota)Személyes átvétel időpont egyeztetéssel: Óbudán, az Eurocenter közelében. Idő hiányában sehová nem tudom elvinni, de szívesen postázom, ha lehetséges a mérete vagy a súlya miatt. Erről előre egyeztetni szükséges. (Postai díjról tanácsos licitálás előtt érdeklődni)Kérem a nyertes vásárlót, hogy 3 napon belül jelentkezzen, és egy héten belül vegye át a terméket, vagy utaljon. Legkésőbb a tizedik napon további figyelmeztetés, levelezgetés, telefonálgatás nélkülsemmisnek tekintem az ajánlatot, és újra eladásra bocsájtom a terméket. Kérlek tekintsd meg a többi eladó árumat is!

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 16:03 .

GRO HUSH baba nyugtató Új! - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

GRO HUSH baba nyugtató. 3 féle hangot ad, tengermorajlás, szívhang, eső, amelyek megnyugtatják a babát és segítenek az elalvásban. 3 db AAA elemmel működik.
Személyes átvételre nincs mód.

Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 14:57 .

ÚJ C&A Palomino 92-es 2 részes pamut szett, rövid ujjú felső + bermuda - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Új, címkés C&A 2 részes szett (rövid ujjú felső és egy rövidnadrág), eredeti csomagolásban. Anyaga: 100% pamut.  40 fokon mosható. Körülbelüli adatok:
Felső hossza: 38 cm
Mellbőség: 29 cm
Vállszélesség: 24 cm
Nadrág hossza: 34 cm (belső hossz: 16, 5 cm)
Derék: 24, 6 cm (gumis, belső gombbal állítható)


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 13:45 .

Karl Hamburger Wien bécsi páncéltőkés zongora - Jelenlegi ára: 34 000 Ft

Karl Hamburger - Wien - zongora réz pedálokkal és zongoraszékkel együtt. Régen volt használva, be kell hangolni. Apró esztétikai hibái vannak.


Jelenlegi ára: 34 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 12:28 .

2021. július 29., csütörtök

Erba kábelkötöző gyorskötöző készlet 700db.08011 - Jelenlegi ára: 4 261 Ft


Erba kábelkötöző gyorskötöző készlet 700db.
UV-álló, vegyes színek, négyféle hosszban
- 200 db 100x2, 5mm sárga
- 150 db kék 160x2, 5mm
- 250 db 200x3, 6mm fekete
- 100 db fehér 280x4, 8mm
átlátható visszazárható Tragebox


Jelenlegi ára: 4 261 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 11:09 .

Új! LEGO City 60076 Bontási terület, bontatlan - Jelenlegi ára: 32 500 Ft


Eladó a képen látható LEGO City 60076 Bontási terület készlet, teljesen új, bontatlan állapotban!
Elemszám: 776
Évjárat: 2015
Ajánlott korosztály: 6-12 év
LEGO 66521 doboz (3 in 1 Super Pack) van hozzá, mert anno így vettem, de csak a másik két készletet bontottam ki belőle, ennek a zacskói bontatlanok.
Átvehető személyesen hétköznap reggel vagy délután a Boráros téren, a Móricz Zsigmond körtéren, Kelenföld vasútállomáson, Csepelen a Karácsony Sándor utcánál vagy a Csepel Plázánál illetve napközben Budaörsön a Városházánál.
Igény esetén kocsival el tudom vinni a következő budapesti kerületekbe: 9., 11., 20., 21. és Budaörs.


Jelenlegi ára: 32 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 09:51 .

Kutya Tüzelő Nadrágpelenka 10db-os Csomag S-es Méret KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Kutya Tüzelő Nadrágpelenka 10db-os csomag. Tépőzárral ellátva és külön kialakított rész a farkincának.
Magas nedvszívó képességű kutyapelenka. Szuka kutyák részére. Segítségével megelőzhetőek a kutyáknál is jelentkező inkontinencia problémák okozta kellemetlenségek. Ajánlott még műtéteket követően vagy a szukáknál tüzelési időszakban. Csak lány kutyáknak alkalmas! Puha és rugalmas, kiváló nedvszívó képességű, hozzáidomul a kutya testéhez és lábaihoz. A farok résznél kivágott. Méret: S
Derék: 44cm körbe, Teljes hossza: 36cm néhány centit enged minden irányba.
Termék új, bontatlan.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 08:45 .

FORD MONDEO Levegőszűrőház 8263/195 - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

FORD MONDEO 0000 (2000-2007) 1800 cm3 Benzin 5 ajtós
Levegőszűrőház eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: CGBA
Kivitel: ferdehátú
Szín: szürke
Klíma: Automata
Váltó: Kézi 5 fokozat
Ajtók száma: 5
Megjegyzés:
Klíma: Automata, ABS nincs
Szállítási és fizetési feltételeink: SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes, munkanapokon 8: 00 ? 16: 30, illetve szombaton 8: 00 ? 11: 30 óráig, ettől eltérő időpontban nem lehetséges. Átvétel helye: NagycenkSTANDARD POSTAI CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 1500 Ft, ez esetben a csomag épségéért felelősséget vállalni nem tudunk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. NEM STANDARD CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 2000 Ft, ez esetben a szállítás során keletkezett károkért a felelősséget mi vállaljuk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. UTÁNVÉTTEL POSTÁZVA: 2000 Ft standardként felelősségvállalás nélkül, 2500 Ft törékenyként felelősségvállalással. MÁS FUTÁRSZOLGÁLAT ELŐRE UTALÁSSAL VAGY UTÁNVÉTTEL: Túlméretes csomag esetén: ára szállítási cím, súly és méret függvényében, erről célszerű kollégáinkat kérdezni, nagyságrendileg 5000 Ft-tól.
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 07:28 .

Might & Magic Heroes VI ÚJ Zene Soundtrack OST + kód - Jelenlegi ára: 590 Ft

Eladó Might & Magic Heroes VI Bontatlanul. Több darab is van, egyet kibontottam, a zenei CD-t tartalmazza, és egy Heroes Kingdom 1 hónap kód van benne.  
Vannak még eladó játékaim és könyveim, a többi hirdetésem között megtalálhatók!
Személyes átvétel Kapuváron, vagy szükség esetén postázom!

Jelenlegi ára: 590 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 06:09 .

zsebkés bicska gyűjtőknek - Jelenlegi ára: 25 990 Ft


Átvehető Bp. XVIII-XIX. ker. Kolozsvár utcában, vagy bármilyen posta megoldható  a vevő választásának megfelelően (MPL, Foxpost, postán maradó, stb) a hozzá tartozó díjszabással bankszámlára történő utalás után.


Jelenlegi ára: 25 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 04:57 .

Morvay Zsuzsanna kerámia alma - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Eladó egy Morvay Zsuzsanna szignójával jelzett kerámia alma. Sajnos, az alma szára és levelének felső részén egy darab kevéssé láthatóan, de ragasztva van.
Magassága 9 cm.


Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 03:39 .

Lego Technic 8858 - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

5 matrica hiányzik, elemek hiánytalanok, szép állapotban vannak. Füzet szép állapotban. Doboz nélkül.
Átvétel: személyesen Szentendrén a Határcsárdánál előre egyeztetett időpontban. Ezen kívül posta, és foxpost is lehet.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 02:23 .

Kedvencek temetője (1989) (Stephen King regénye nyomán) - MAGYAR INTERCOM KIADÁSÚ SZINKRONIZÁLT DVD! - Jelenlegi ára: 2

Kedvencek temetője
(Stephen King regénye nyomán)
(1989)
A horror nagymestere, Stephen King vérfagyasztó könyvéből készült film a Creed család tragikus
történetét meséli el.  
Egy szép gyűjteményből kihagyhatatlan alkotás!!
A MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, NEM MÁSOLT, HASZNÁLT, DE MEGKÍMÉLT,
 SZÉP ÁLLAPOTÚ DVD!!
A TERMÉK MAGYAR KIADÁS,  MAGYAR SZINKRONNAL ÉS MAGYAR FELIRATTAL IS RENDELKEZIK!!
A DVD INTERCOM KIADÁS MÉG 2004-BŐL!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT - NEM LETÖLTÖTT - A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL!!
A legtöbb család számára a költözés maga az újrakezdés. Ám Creedéknek ez lehet a kezdet vége. Mert egy olyan hely szomszédságába költöztek, melyet gyermekek építettek összetört álmokból.
   Ez a Kedvencek temetője. Egy aprócska földdarab, és egy rejtélyes indián temetkezési helyet rejt, mely a feltámasztás erejével bír. A legenda szerint aki ide temeti elpusztult házi kedvenceit, az bízhat a feltámadásban. A halálból visszatértek azonban már nem azok, akik valaha voltak...
   A hátborzongatás nagymestere,  Stephen King elviszi önöket és Creedéket a pokolba és vissza. (De Creedéknek nincs retúrjegyük. ) Az önök kalauza a jólelkű, öreg Jud Grandall, a kedves szomszéd, aki ismeri az élet titkait, de eleget látott ahhoz, hogy határozottan vallja: "Néha jobb halottan. "
BUDAPESTEN A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT HELYEN
IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN ELŐREUTALÁS UTÁN AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT POSTÁZOK, MELYNEK
DÍJA A VEVŐT TERHELI!
UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!
AZ ADÁSVÉTEL RENDEZÉSÉRE 10 NAP ÁLL RENDELKEZÉSÉRE A VEVŐNEK!
AKI EZT NEM TUDJA TELJESÍTENI, KÉREM NE LICITÁLJON INKÁBB! KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 01:09 .

Túlélőkártya, zsebszerszám - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

18 hasznos funkció 1db apró eszközben!
Túlélőkártya hitelkártya méretű zsebszerszám
18 hasznos funkció 1db apró eszközben!
Bárhol elfér, nincs olyan, hogy nem tudod magaddal vinni
Rengeteg élethelyzet adódhat akár a hétköznapokban, vagy akár vakáció vagy buli alkalmával, amikor hasznát veheted
Használhatod  mint csavarhúzó, villáskulcs, konzerv és sörnyitó és még rengeteg hasznos dologra!
Tulajdonságok:
Hőkezelt acélból készült
Rozsdamentes
Mérete: 9 cm x 6 cm x 0, 1 cm
Súlya: 13 g

Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 23:51 .

Oris TT1 Chronograph 2000 swiss made férfi karóra eladó. Jelenlegi új ára: 807.000,-Ft! - Jelenlegi ára: 319 000 Ft

Oris TT1 Chronograph 2000 svájci in house Cal 674 (ETA 7750 bázisú) automata szerkezetes, zafír üveges, tökéletesen működő (2019-ben szervizelt) férfi karóra külső-belső dobozával, garancia-kártyával, kiskönyvvel-nagykönyvvel, egyéb kiegészítőkkel eladó. Az óratok korona nélküli átmérője 42, 5mm, koronával 45mm. A teljes méretű jelzett gumi szíja mellé egy egyedileg gyártott rája-bőr szíjjal kerül átadásra. Jelenleg is kapható modell, új kereskedelmi ára 807. 000, -Ft.

Jelenlegi ára: 319 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 20:39 .

NAGYON DÖGÖS (2x i7-9700K): HP Z840, 24 mag 48 szál, 2x30 Mb Cache, 2 db xeon E5-2680v3, 64 Gb RAM - Jelenlegi ára: 44


Hewlett Packard Z840 Workstation  
2 db processzorral, melyek mindegyike erősebb, mint az i7-9700K 
64 gb DDR4-es memóriával
Erős 1450 W-os tápegységgel, nagy fogyasztású videokártyákhoz is megfelelő
Workstation = erősített, szerver minőségű pc, azaz 0-24-ig lehet terhelni, megbízható, strapabíró, mint a szerverek (mert ugye azok nélkül meghal a világ, ha nem működik a weblap, a net, a közlekedési lámpa, stb).  
 
A workstationok mindig a kor csúcsgépei, emiatt új áruk magas, viszont 3 év felett már nincs lényegi eltérés az árban, ha az azonos teljesítményű mezei pc-khez viszonyítunk.  
A 2011v3/v4-es foglalatos munkaállomások erősségben az i7 hatodik - kilencedik generációs pc-kel hasonlíthatók, de bővíthetőek sokkal erősebbre.   Magyarul az alapkiépítés is már egy erős i7-es szint, de a határ a "csillagos ég".   Memória is több tehető beléjük, mint a mezei pc-be, nem ragadnak le a max 16 vagy 32 Gb-nél, hanem 64, 128 vagy akár több is elérhető. Valamint a memória csatornák száma sem 2, hanem akár 8 is lehet, ami jelentősen gyorsítja a munkát.  
A megfelelő számítógép kiválasztásához a következő sorrend ajánlott (ezt nem én találtam, ki, hanem a világ legynagyobb gyártói, mint pl Dell, HP, Lenovo, én csak alkalmazom, közvetítem tudásukat, tapasztalatukat):  
1. Videokártya  ("mezei"/irodai, gamer, speciális/quadro), valamint annak tápegység igénye
Pl kb  500 W tápegység 1 db 6 pines tápcsati
     kb  600 W tápegység 2 db 6 pines tápcsati
    kb 1000 W tápegység 2 db 8 pines tápcsati
segít a megfelelő típusú ház kiválasztásánál
2. Alaplap (a chipset fejlettsége) 
3. Processzor
4. Memória 
Fontos, hogy ezek legyenek összhangban.  Hasznos segédeszköz lehet a cpu és videocard benchmark táblázat a teljesítmények összehasonlításához.  
 
Az általam hirdetett konfigurációk nincsenek bebetonozva, gyakorlatilag mindenen lehet változtatni, melyhez szívesen nyújtok segítséget, hogy a legmegfelelőbb változat kerüljön a vevőhöz és legyen elégedett. Ha valami nincs "készen" feltöltve, akkor kérdezz, megoldjuk.  
Ház:   Tower,   tápegység 1125 W
Processzor:   2 db Intel XEON E5 2680v3,    12 (x2) magos proci, 48 szál,   2 * 30 Mb smart cache, socket 2011-v3(v4)
Egy proci is kb 10%-kal erősebb, mint az i7-9700K, duplán pedig sokkal-sokkal.  
Memória:  64 Gb DDR4 ECC RAM ( 16 ram slot,   8 x 8 Gb van benne jelenleg)
            bővítés megoldható
Merevlemez:    2 Tb HDD
                     bővítés megoldható, termékeim között található többféle HDD, SAS, HDD, SSD.  
Optikai meghajtó:  nincs benne                 
VGA:  NVidia Quadro K4000 
         Bővítési lehetőség PCI-E videokártyákkal, többféle készleten (standard és Quadro), Pl Quadro K4200, K5000, M4000 8 Gb, stb
LAN: Gigabit Ethernet controller  (100 / 1000 Mb)
További információk a gyártó oldalán, vagy:
http: //www. dectrader. com/docs/set06/492808/15098_ca. html
 
A termékek ára tartalmazza a 27%-os áfát.
Személyes átvétel csak a budapesti üzletünkben lehetséges.
Csomagküldés előre utalás mellett oldható meg, a szállítási költségek a vevőt terhelik.  
További termékeim:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=DellFinancialServices
A feltöltött képek illusztrációk, de ugyanerről a típusról készültek. Perifériák, mint pl monitor, billentyűzet, egér, külső kábelek nem képezik ezen aukció tárgyát.  


Jelenlegi ára: 449 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 21:28 .

Bombanő (1979) (Dudley Moore, Julie Andrews) SZINKRONIZÁLT, ÚJSZERŰ, RITKA MAGYAR KIADÁSÚ DVD! - Jelenlegi ára: 1 890 Ft


Bombanő
(Blake Edwards filmje)
(1979)
MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, ÚJSZERŰ, SZÉP ÁLLAPOTÚ
 DVD!
A TERMÉK MAGYAR HANGGAL ÉS MAGYAR FELIRATTAL RENDELKEZIK!
JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG
BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM
LETÖLTÖTT KÉPEK!
Ha egy tízes fokozatú nevetésskálán mérnénk Blake Edwards Bombanőjének detonációs erejét, minden bizonnyal a legmagasabb értéket kapnánk.
 
A Bombanő pikáns és lendületes komédia erkölcsről, kapcsolatokról és a (férfi)embert a 40-es évei tájékán sújtó érzelmi válságról. Főhőse egy 42 éves zeneszerző, George Webber akinek mindene megvan, amiről csak álmodhat. Mégis kész lenne mindent eldobni egy gyönyörű nőért, akit akkor pillant meg, amikor az épp az esküvőjére tart.
 
A Bombanő Dudley Moore első nagy sikerű vígjátéka, amelyet olyan közönségkedvencek követtek, mint az Arthur vagy a Micki és Maude. George türelmes barátnőjét Julie Andrews (Mary Poppins, A muzsika hangja) játssza, aki hosszabb szünet után ezzel a filmmel tért vissza a mozivászonra. Sokak számára a Bombanő igazi csillaga azonban a nyolcvanas évek első szexszimbóluma, Bo Derek, akinek George a tízes skálán tizenegy pontot ad. És hogy hány pontot érdemel maga a film, Edwards talán egyik legösszetettebb, legkiforrottabb munkája? Természetesen minimum tízet.
BUDAPESTEN A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT
HELYEKEN ÉS
IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT POSTÁZOK, MELYNEK
DÍJA A VEVŐT TERHELI!
UTÁNVÉTELES SZÁLLÍTÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!


Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 20:09 .

Hp ProBook 6555B ram fedél - Jelenlegi ára: 500 Ft

Hp ProBook 6555B 6550B ram fedél
Tökéletesen működik.
Minden notebook alkatrészre 1 hét garanciát vállalunk. A termékekről minden esetben számla készül a megadott névre és címre. A megrendelt árut postai úton az utalás be érkezte után rögtön továbbítjuk

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 18:57 .

The Doors Morrison Hotel - Jelenlegi ára: 999 Ft

Made in Germany.
A CDk állapotát szemrevételezéssel állapítom meg minden esetben.  
Kérem, hogy ennek tudatában vásároljon.
00696

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 17:39 .

Gyerek lány body tipegő nadrág Használt 74-80 Megbízható eladó!Több termék EGY postadíj!LEÁRAZVA! - Jelenlegi ára: 1

Kislány ruhacsomag, 7 db -1 db hosszú ujjú póló, 2 db body, 3 db nadrág és 1 db tipegő- használt, a  képeken látható  állapotban.  
       A beleírt méret 74-80-as.
Az ár csomagár, a 7 termékre vonatkozik.
                                                         
Fizetés után azonnal tudom küldeni.
Rendelj több terméket és csak EGY postát kell fizetned!!!!
Ha van kedved nézd meg a többi termékemet is!
( 1-6)


Jelenlegi ára: 1 280 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 16:23 .

Seat Leon szárny - Jelenlegi ára: 21 900 Ft

Seat Leon 2005- 2010 Monster szárny, másolat. Üvegszálból készült termék, fehér(alap) színben.
Új. Ragasztani kell az ajtóra.

Jelenlegi ára: 21 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 15:09 .

0O757 Régi német KPM 12 személyes teáskészlet - Jelenlegi ára: 62 000 Ft

Hibátlan állapotú, jelzett régi német porcelán teáskészlet.
A készlet darabjai:
- 1 darab nagy méretű teás kancsó, kiöntő (20. 5 x 14. 5 x 26 cm)
- 1 darab tejszínes kiöntő (13. 3 x 9. 5 x 14 cm)
- 1 darab cukortartó bonbonier (13. 5 12. 5 x 17 cm)
- 12 darab teás csésze (6. 3 x 9 cm)
- 12 darab alátét tényér (14 cm)
Alján zöld színű koronás márkajelzés:
KPM
(Königliche Porzellan Manufaktur - Német Királyi Porcelán Manufaktúra)Súly: 4. 505 kg
Termékeim között több teáskészlet található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több KPM porcelán található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( teáskészlet teás készlet )

Jelenlegi ára: 62 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 13:51 .

Iratrendező, 75 mm, A4, Co2-semleges, élvédő sínnel, ESSELTE "No.1", piros - Jelenlegi ára: 1 551 Ft

Szállítási árak a termékek össztömege szerint:
0 kg- 2 kg 1999 Ft,
2 kg- 4 kg 2099 Ft,
4 kg- 9 kg 2249 Ft,
9 kg-13 kg 2349 Ft,
13 kg-18 kg 2449 Ft,
18 kg-23 kg 2599 Ft,
23 kg-28 kg 2999 Ft,
28 kg-38 kg 3999 Ft.
A túl méteres és/vagy törékeny áru kezelés felára 1. 300 Ft. Utánvét kezelés: 500 Ft
38 kg fölött, egyedi árat adunk.
Több termék vásárlása esetén a szállítást csak egyszer kell megfizetni.
Cikkszám:
E627568
Elérhetőség:
raktáron
másodlagos egység:
db
Kiváló minőségű, környezetbarát iratrendező 100%-ban újrahasznosított és 100%-ban újrahasznosítható kartonból, karbonsemleges, FSC és Blue Angel tanúsítványokkal. -erős, szabadalommal védett, No. 1 emelőkaros szerkezet GS és LGA tanúsítványokkal -papír borítás -üde színek -radó-gyűrűk védik a véletlenszerű kinyílástól -kihúzólyuk -kapacitás: 500db A4-es lap(80 g-os papír) -3 év garancia a szerkezetre -ragasztott gerinccímke -gerinccímke tervezési lehetőség a www. esselte-easyprint. com weboldalon -Európában gyártott termék -csak címkével: nincs csomagolóanyag hulladék

Jelenlegi ára: 1 551 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 12:23 .

2021. július 28., szerda

NIKON Nuvis V - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

NIKON NUVIS V
Teljesen működőképes, ahogy a képeken elem nélkül


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 11:15 .

X-227 Xbox 360 Eredeti Játék: The Smurfs 2 Hupikék Törpikék 2 - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Eladó jó állapotban, nézd meg a többi akciomat is. van sok játék
Átvehető személyesen Rácalmáson vagy postázom is,

Jelenlegi ára: 6 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 10:03 .

0K649 Német AUGUSTA fűrész - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Hat darabos fűrész szett eredeti tokjában. A markolathoz 5 darab cserélhető fűrész él tartozik. Ebből 4 darab használatlan.
Feliratok:
AUGUSTA W. GERMANYHosszúság: 45 cmSúly: 0. 345 kg
Termékeim között több fűrész található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több szerszám található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 08:45 .

EGYÉB UNIVERZÁLIS TÜKÖR 10-ES OVÁL KRÓM PÁRBAN - Jelenlegi ára: 8 984 Ft

TERMÉKEINK RAKTÁRRÓL AZONNAL!! GYÁRI SZÁM: RM259/MH315-10H / INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20, 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN! Több termék megrendelése esetén egy szállítási költséget számítunk fel. Vonalkód: 2000000061962

Jelenlegi ára: 8 984 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 07:28 .

Dewalt DCF894NT Akkus ütvecsavarozó 18 V Lítiumion Akku nélkül, Hordtáskával - Jelenlegi ára: 139 310 Ft

 Akkus csavarkulcs (1/2) 18Volt
18 V/ Lítiumion akku
Forgatónyomaték (max. ) (1. /2. Stage) 200/447 Nm
A legújabb generációs erőteljes, háromfokozatú akkus csavarkulcs (1/2 & quot ) nagyobb teljesítményű és sokkal erősebb nyomatékkal összehasonlítva az összehasonlítható előddel. Hosszabb üzemidő az akkumulátor töltésénél és hosszabb élettartam az innovatív, kefe nélküli motor-technológiának köszönhetően. Az esztergálás és a lökethossz, valamint a 2 fokos maximális nyomaték elektronikusan állítható és így tökéletesen szabályozható minden alkalmazásban. A kiegészítő elektronikus vezérlési fokozat (ugyanazokkal a maximális értékekkel, mint a 2. lépésben) minimálisra csökkenti az óramutató járásával megegyező forgás túlzott húzásának veszélyét, vagy csökkenti a maximális sebességet az óramutató járásával ellentétes forgásnál, amint a csavar lazult. Nagyon nagy nyomaték közel 450 Nm rendkívül nehéz csavarozási munkákhoz. Könnyen állítható kapcsoló elektronika a pontos csavarozáshoz. Könnyű hosszú távú használat a biztonsági elektronikával (az akkumulátor hőmérsékletének állandó ellenőrzése, az áramlási és kisülési védelem). A robusztus alumínium ütközőszerkezet lehetővé teszi az optimális hőcserét és így növeli az eszköz élettartamát. A robusztus 1/2 ? -os négyzet alakú foglalat golyós fogóval garantálja a szerszámok biztonságos rögzítését még kemény csavarozás esetén is. Optimálisan elhelyezett és nagyon erős LED-es lámpák a tökéletes láthatóság érdekében a munkahelyen. Tökéletes kezelés a rendkívül kompakt és könnyű kialakításnak, valamint az ergonómikusan gumírozott fogantyúnak köszönhetően. Könnyű használat a robusztus fémszalagnak köszönhetően. Minden 18, 0 V-os vagy 54, 0 Volt Flexvolt XR akkumulátorhoz használható minden Ah osztályban (nem tartozék). Szabvány a T STAK dobozban és alaptípusként (akkumulátorok és töltők nélkül), ideális a meglévő 18, 0 voltos XR akkumulátorokhoz vagy a DeWALT & quot akkumulátor plus& quot rendszerhez.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Műszaki adatok: Elektromos szerszám jellemzők: Akku nélkül, Hordtáskával ? Elem-/akkutechnológia: Lítiumion ? Feszültség: 18 V ? Forgatónyomaték (max. ): (1. /2. Stage) 200/447 Nm ? Szerszámbefogó: 1/2" (12, 5 mm), külső négylap ? Súly: 2. 3 kg ? Súly, megjegyzés: Akkuval ? Termék típus: Akkus ütvecsavarozó ? További műszaki adatok: Hangteljesítményszint (LWA): 105 db (A) ? Hangnyomásszint (LPA): 94 db (A). ? Tápellátás: Akkuról üzemeltetett ? Vele szállított akkuk száma: 0 ? Üresjárati fordulat: (1. /2. Stage) 0-900 / 2000 fordulat/perc ? Ütésszám: 3100 /perc
Szállítás tartalma: Fém övcsipesszel, T STAK II
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #454590


Jelenlegi ára: 139 310 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 06:15 .

0S258 Régi görbebot sétabot sétapálca 86 cm - Jelenlegi ára: 5 800 Ft

Nagyon régi vastag, nagyon masszív, erős görbebot, végén koptatóval. A boton kopásnyomok láthatóak. Hosszúság: 86 cmSúly: 0. 42 kg
Termékeim között több sétabot található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több sétapálca található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( sétabot görbebot sétapálca séta bot séta pálca )

Jelenlegi ára: 5 800 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 05:09 .

F&F kisfiú keki színű rövidnadrág - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Kisfiú keki szí nű rö vidnadrá g, dereka gumí rozott, megkö tős, elől-há tul zsebes
Cikkszám: 5133046003
Anyaga: 100% pamut
Márka: F&F
Teljes hossz: 24 cm
Derék: 23 cm
Terméken rögzített méret: 18-24 hó, 92
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 03:57 .

IDEAL 4810 motoros kötegvágó, papírvágó gép - Jelenlegi ára: 317 500 Ft

IDEAL 4810 kötegvágó gép eladó.
Sajnos az adattáblát nem találtam, de a 4810-esre hasonlít leginkább, csak régebbi változat. 500mm széles és 80mm vastag köteget fogad be és ha éles a kés, akkor ezt simán el is vágja, erős, masszív gép. Egy projekthez vettem, de már kész van és nem használom. Egy élezés ráfér a késre, de szépen működik, kipróbálható. Ára nettó 250. 000, -
Két mázsa körül van a súlya, csak személyes átvétel jöhet szóba. Targonca felteszi, nettó 150, -/km. áron szállítani is tudom országon belül bármerre.
Számlaképes.
Kérem, tekintse meg egyéb eladó termékeimet is!

Jelenlegi ára: 317 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 02:39 .

Sir Walter Scott - Würtz Ádám illusztrációival - Ivanhoe I-II. (regény) - Az Én Könyvtáram - - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Cím: Ivanhoe I-II. (regény) - Az Én Könyvtáram - Az Ifjúsági Irodalom Remekei
Szerző: Sir Walter Scott - Würtz Ádám illusztrációival
Fordította: Szinnai Tivadar
Illusztrálta: Würtz Ádám
Oldalszám: 270+277
Kiadó: Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1964
Kötés típusa: egészvászon kötés
Leírás:

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 01:23 .

Fényképtartó, keret (2db) - Jelenlegi ára: 799 Ft

két db azonos anyagú, színű, de más méretű keret
nagyobb: 11cm x 15cm , belül 9x13
kisebb: 7, 5cm x 7, 5cm , belül 6x6
mindkettő asztali és falra akasztható módon is használható, a nagyobbiknál hiányzik a merevítő fém lemezke, ami kis ék alakú kapható fémmel is pótolható


Jelenlegi ára: 799 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 00:09 .

PS3 játék Sport Champions - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Sony PlayStation Sport Champions lemez
PS3 move kiegészítő tartozék szükséges a hsználatához


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 22:51 .

Üveggyöngy galvanizált 8mm #1937 - Jelenlegi ára: 22 Ft

100db fölötti rendelés esetén a küldött darabszám eltérhet +3 -3 darabbal. A megértést köszönöm
A csomag tartalma: 1db

Jelenlegi ára: 22 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 21:23 .

Járólap bézs 35 x 35 cm - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Felújításból maradt 12 doboz olasz beltéri járólap bontatlan csomagolásban, egyben eladó! Egy doboz 1, 91 nm (15 db) járólap, összesen 22 nm. Az ár 1 nm-re értendő.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 19:39 .

Gyanta gyöngy bab Hard Wax Bean 300gr PINK színben KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Gyanta Gyöngy 300g/csomag.
PINK színben.
Krémes, picit sűrűbb állagúra melegítjük, mint a krémgyantát, olvadási foka 45-55C Hűlés közben megszilárdul, így a szőrszálak teljes mértékben bele tapadnak, a bőrhöz nem tapad, ezáltal egyáltalán nem hagy maga után ragadós réteget .
Nem törik vagy szakad, rugalmas marad ezért kíméletes a vendégnek és kényelmes a kozmetikusnak Spatulával vastagabb rétegben visszük fel.
Rövid erős szőrszálakra is alkalmas, a legérzékenyebb felületeken is (intim, arc) , és a test egész területén.
Minden bőrtípusra alkalmas.
Az ár egy csomagra tehát 300g/csomag vonatkozik!
Termékeim között több fajtát is találsz.

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 19:09 .

GPD2856A Mini MP3 lejátszó modul arduino, 2W - Jelenlegi ára: 450 Ft

GPD2856A Mini MP3 modul
Közvetlenül kisebb hangszóróra köthető, 2W kimenet.
Vezérelhető Arduinoval vagy más MCUval, de saját gombkivezetései is vannak. Így nem szükséges mikrovezérlő a használathoz.
Hardveres MP3, WAV, WMA lejátszás.
micro SD kártya FAT16, FAT32 filerendszerű lehet.
Technical Adatok
8 / 11. 025 / 12/16 / 22. 05 / 24/32 / 44. 1 / 48 khz
24-bit DAC kimenet, dynamic range: 90dB, SNR support: 85dB
FAT16, FAT32 filerendszer max 32G TF kártya
Max 100 mappa, mappánként 255 file kezelése
beépített hangerőszabályzó, EQ
Teljes leírás:
https: //www. petervis. com/Electronics_Kits/gpd2856a/gpd2856a-mp3-decoder-board. html
Az összes eladó termékem elérhető ide kattintva!

Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 17:57 .

2méter összeszerelt LED szalag tápegységgel együtt - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

2méter SMD3528-as Hidegfehér LED-szalag
1méter vezetékkel, kapcsolóval, tápegységgel
ÖSSZESZERELVE
Összeállítás tartalma:
A(z) 2méter SMD3528 Hidegfehér LED-szalag ára 1000 Ft.   (60LED/méter - 4, 8W/méter LED-szalag)
A(z) 1méter LED-szalag vezeték ára 100 Ft.   - Lehet hosszab és rövidebb is - (Ha hoszabb vezeték kell, az 100 Ft. méterenként)
A(z) 1db zsinórkapcsoló (fehér) ára 500 Ft.   (alapból a vezeték felénél van, de bármelyik részre kérhető)
A(z) 1db adaptercsatlakozó a LED-szalaghoz ára 200 Ft.
A(z) 1db 12V/2A-es tápegység ára 1500 Ft.
A(z) 1db összeszerelés és kellékanyagok ára 500 Ft.
A Postaköltség ára 700 Ft.  
ÖSSZESEN: 4500 Ft.


Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 16:45 .

Helyettesítő akku Sony típ. NP-FC11 (650mAh) - Jelenlegi ára: 4 090 Ft

Helyettesítő akku Sony típ. NP-FC11 (650mAh)
Feszültség: 3, 7V
Teljesítmény: 650mAh/2, 4Wh
Típus: Li-Ion
Szín: Antracit
Méret: 50, 2mm x 22, 0mm x 11, 7mm
A termék futárszolgálattal történő feladása a megrendeléstől számított 5-6 munkanapon belül várható.
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű, bővebb információval a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben szolgálunk!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-16: 30 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén nem! )
Megértését köszönjük!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
A termék személyesen Sopronban vehető át!
A GLS futárszolgálat választása esetén, a kézbesítés napján lehetőség van SMS-értesítés igénybevételére is.
Amennyiben szeretne SMS-értesítést kapni, azt a megrendelés leadásakor a megjegyzésben kérjük jelezni!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!! Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik, kivéve ha több darabot tartalmazó csomagról van szó!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Cégünk által forgalmazott termékekre a szavatossági idő 2 év. A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával, ezért azt minden esetben jól őrizze meg! Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint: A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben! A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
1. 70. SON. 999. 2

Jelenlegi ára: 4 090 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 15:28 .

Nike melegítőfelső xl eredeti - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Eladó egy Nike melegítőfelső xl es méretben, személyesen átvehető XX. kerületben.  
Kérésre mérek. Eredeti nem kínai gagyi! Új ára 15000 körül van!

Jelenlegi ára: 3 700 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 14:09 .

neszesszer kozmetikai táska - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képeken látható nagyméretű mosható neszesszer- kozmetikai táska fehér fülekkel. Mérete 26 x 19 x 10 cm

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 12:57 .

Angol kis szurkolói labda és 2 db karkötő - Jelenlegi ára: 700 Ft

Egyben eladó, képek szerint. Angol labda és karszalag plusz egy ajándék Monacós szalag.  

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 09:51 .

2021. július 27., kedd

VIGO Fürdőszobai Mosdó Csaptelep - Jelenlegi ára: 12 900 Ft


Szín:
Króm
Forgatható:
nem
Keverőszelep:
Kerámia
LEÍRÁS:
VIGO fürdőszobai mosdó csaptelep. A csaptelep rézből készült. A réz testet négyszeres króm bevonattal borították. Ez a technika garantálja a magas fényességet és megóvja a testet az eltömődés és a korrózió ellen. Kerámiabetétes csaptelep, ami hosszabb tartósságot biztosít, emellett csökkentik az áramló víz zajszintjét. A csomag tartalmazza a flexibilis bekötő csöveket és a rögzítő csavarokat. Szintén rendelhető a hozzá tartozó kádtöltő csapteleppel és zuhanyrózsával.
CSOMAG TARTALMA:
Csaptelep, flexibilis bekötő cső, rögzítők
MAGASSÁG: 175 mm
KINYÚLÁS ELŐRE: 95 mm
VÍZ KIFOLYÁSI MAGASSÁG: 100 mm
BEKÖTŐ ÁTMÉRŐ: 3/8 coll
SÚLY: 1 kg


Jelenlegi ára: 12 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 10:28 .

Crucial 32GB DDR4 2666HMz Kit (2x16GB) SODIMM CT2K16G4SFD8266 - Jelenlegi ára: 68 000 Ft

NYÁRI LEÁLLÁS!
Tisztelt Ügyfeleink! Nyári leállásunk 2021. 07. 23. és 2021. 08. 08. között várható, így ebben az időben a csomagok feladása 100%-ban szünetelni fog, telefonon és e-mailben nem, vagy csak nagyon korlátozott időben tudunk válaszolni. Aki teheti, kérjük, ezen idő előtt adja le megrendelését! Utolsó csomagfeladásunk 2021. 07. 22. Első csomagfeladásunk 2021. 08. 09.
DDR4, 32GB, 2666MHz, Dual Channel, CL19

Jelenlegi ára: 68 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 09:15 .

0E868 13 db audio CD egyben vegyes - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

13 db CD eredeti tokjában. Komolyzene, pop és jazz , relax egyaránt megtalálható benne.
- COTTON CLUB SINGERS
- COTTON CLUB SINGERS - SINGLE BELLS MAXI CD (a tok nem eredeti)
- COTTON CLUB SINGERS - VOKÁLPATRIÓTÁK
- COTTON CLUB SINGERS - Ó BUDAPEST!
- COTTON CLUB SINGERS - NÉGY GENGSZTER
- PULP FICTION - PONYVAREGÉNY
- EMIL RULEZ - ZAZIE AZ ÁGYBAN (a tok széle sérült)
- ROBBIE WILLIAMS - INTENSIVE CARE
- MOZART - PRISM CLASSICS - CLARINET CONCERTO
- VIVALDI - THE FOUR SEASONS - NÉGY ÉVSZAK
- CHARLIE PARKER - BIRD OF PARADISE - MASTER COLLECTION
- OSHO - NATARAJ MEDITATION
- THE WORLD OF SILENCE - MEDITATION MUSIC BY EYESEESzélesség: 12. 5 cmHosszúság: 14 cmSúly: 1. 211 kg
Termékeim között több CD található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( MEDITÁCIÓ MEDITÁCIÓS ZENE )

Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 07:39 .

Szemkagyló, kereső Canonhoz EF - Jelenlegi ára: 1 100 Ft


Canon szemkagyló, kereső.
Anyaga: gumi, műanyag
 CANON EOS 300D
 CANON EOS 350D
 CANON EOS 400D
 CANON EOS 450D
 CANON EOS 500D
 CANON EOS 550D
 CANON EOS 600D
 CANON EOS 1000D


Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 06:45 .

Adni jó,eredeti szinkronos dvd,Oliver Platt - Jelenlegi ára: 650 Ft

Eredeti, nem másolt, szép állapotú szinkronos dvd.
Adni jó
Magyar 5. 1 hang és felirat
(Oliver Platt)
Személyes átvét a lakcímemen, Gyálon, postázás kizárólag AJÁNLOTT formában, a vevő kérésére sem küldöm simán.    (250g-ig)
A postán keletkezett sérülésekért nem vállalom a felelősséget.
Postázás heti két alkalommal az utalás jóváírását követően a mindenkori díjszabásnak megfelelően!

Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 05:28 .

Női neszesszer, női neszeszer - fekete - Jelenlegi ára: 600 Ft

A TERMÉK HAZAI RAKTÁRBA!!! NEM KELL HÓNAPOKAT VÁRNI, PÁR NAP ALATT MEG IS KAPJA!!!
Női neszeszer neszesszer kistáska
Állapot: új
Bélés anyaga: műbőr
Elem szélessége: 10 cm
Tételmagasság: 1 cm
Tétel hossza: 19 cm
Zárás típusa: zipzár
Súlya: 20 g

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 04:15 .

Baofeng UV 82 adó vevő akumlátor /új gyári /2800mah / - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Baofeng BF UV 82 adó vevő akumlátor 2800mah /új gyári akkumulátor /

Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 03:03 .

Sivatagi rózsafa 20 ,GARANTÁLT SZÍN! - Jelenlegi ára: 550 Ft

! A VIRÁG SZÍNE GARANTÁLTAN OLYAN LESZ, MINT A KÉPEN, MERT ELSZEPARÁLTAN TARTJÁK AZ EGYFORMA VIRÁGÚ NÖVÉNYEKET ÉS MESTERSÉGESEN POROZZÁK BE ŐKET CSAK A SAJÁT FAJTÁJUKKAL! EZ A SZAPORÍTÁSI MÓD RITKA, MERT A LEGTÖBB MAG AMI A KERESKEDELEMBE KERÜL VÉLETLENSZERŰ, TERMÉSZETES BEPORZÁSBÓL SZÁRMAZIK, ÍGY A VIRÁG SZÍNE IS ZSÁKBAMACSKA LESZ.
Szubtrópusi éghajlatról származó örökzöld növény. A homokos, tápanyagban szegény talajt kedveli. Közepesen öntözzük, 2-3 naponta. A direkt napfényt is kedveli. Fagyérzékeny.. Csíráztatása egyszerű, és magas a csírázási arány! Kiválóan tartható lakásban.
1 adag 5 magot tartalmaz.
Nézze meg többi termékemet is!
Csak egyszer kell a postaköltsége t kifizetni! 3500 Ft . rendelés felett a szállítás ingyenes.
A legtöbb növényem trópusi származású, tehát bármikor vethetők, és így aki kintre szánja és például télen veti el a lakásban az tavasszal kiszoktathatja.


Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 06:15 .

LEGO City - Figuracsomag - Szórakozás a tengerparton 60153 - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladó a képeken látható Lego tengerparti figura csomag
Az elemek szépek, újszerű állapotúak!
A készlet nem teljes, de ez a játékot nem befolyásolja


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 00:23 .

Egymillió adópengő /forditott címer / - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Egymillió adópengő /forditott címer /
Képek szerint

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 23:18 .

Tupperware Elegancia tál 4,6 l fekete-fehér K13 - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Tupperware
                                  
Elegancia tál 4, 6 l fekete-fehér

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 22:03 .

Samsung Spica i5700 - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

A képen látható állapotú  SAMSUNG galaxy spica   I5700 mobiltelefon eladó..  
kártyafüggetlen
 működik ,  
akku van töltő nincs
Ha  hasonló régi telefont keresel. írj nyugodtan  mert könnyen lehet van amit keresel.. akár jó akár törött.
Garanciát nem vállalok , vissza nem veszem,
----------csere NEM   érdekel ---------
-----megkérek mindenkit ha figyelőbe rakod és érdekel, akkor legalább írj hozzá valamit..!!! !!!!! !!! -------------
ha érdekel a készülék , tégy ajánlatot vagy vidd kikiáltási áron vagy írj és csinálok vill. árat.
Csomagküldés a mindenkori Posta vagy Futás árak szerint

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 20:45 .

ART DECO rózsás diszpárna kézmunka 50 x 45 cm. - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

A képeken látható állapotban
Szívesen postázom is.
átvétel: Budapest XIII. Kerület. Kék metró, LEHEL. tér, BULCSÚ utcai kijárat. Szinte bármikor.
Kérem, sikeres vásárlás esetén egy héten belül a postaköltséggel megemelt összeget átutalni szíveskedjenek. Személyes átvételnél is kérem az egy hét betartását.
Egy hét után az árút ismét felteszem és a transz-akciót negatívnak értékelem.


Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 19:23 .

Trelock LS 600 i-GO Vision Lite lámpa szett ( első és hátsó) - Jelenlegi ára: 21 000 Ft

Eladó a képen látható Trelock LS 600 i-GO Vision Lite lámpa szett ( első és hátsó).
A termék új állapotú, nem használt egyszer kibontott.
Az LS 660 I-GO® Vision Lite a sikeres LS 760 I-GO® Vision első lámpa „ kistestvére”, erőteljes 80 lux-szal, amely 3 fokozatban állítható. Jól látható és teljes kontrollt biztosító kijelzője mutatja a jelenleg használt világítás fokozatot, az akkumulátor fennmaradó működési idejét percre pontosan és az időt. A kitűnő minőségű lithium-ion akkumulátor akár 15 órán keresztül rendelkezésre áll és USB-ről újratölthető. A lámpa oldalról is látható, ezzel hozzájárul a biztonságunkhoz.
A standard ZL 760-as konzol tartozék. Másodpercek alatt szerszám nélkül felszerelhető, konzolja biztosan tart.
Kijelző funkciók:
- Hátralévő működési idő
- Akkumulátor kapacitás
- Fényerő szintje
- Idő
- Gombjai háttérvilágítással rendelkeznek
- 100 méter látótávolság,
- 5500 méterről látható.
- Üzemidő: max. 15 óra.
Az új USB-ről tölthető első lámpa sorozat, a Vecor-Line kiegészítéseként a Trelock bemutatja új hátsó lámpáját: az LS 740 I-GO® Vector hátsó lámpát.
A klasszikus LS 720 REEGO® hátsó lámpa sikeres optikáját továbbfejlesztették és karcsú formába öntötték, amely tökéletesen illik a nyeregcsőre.
Az LS 740 I-GO® Vector féklámpa funkciója különösen okos: gyorsulásmérő szenzor érzékeli a fékezés folyamatát és felkapcsol egy további LED-et. Ez figyelmezteti a mögöttünk haladó forgalmat arra, hogy fékezünk. A szenzor technológiával nincs szükség bonyolult kábelezésre. A hátsó lámpa oldalról is látható, így hozzájárul a biztonságunkhoz.
500 méterről látható
Üzemidő: 10 óra
Akkuállapot kijelzővel

Jelenlegi ára: 21 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 18:15 .

Nemesacél karkötő (D25-R45995) - Jelenlegi ára: 11 400 Ft


                                              Nemesacél karkötő 
                                fehér bőrszíjas fekete, fehér, piros csíkokkal
                                               Méret: 0, 8x20, 5cm
Személyes átvétel:
Budapesten
továbbá: Dunaújvárosban, Székesfehérváron, Kecskeméten, Szombathelyen,
Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Pécsen, Szegeden.
!!! Figyelem Akció!!!!
50. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk!!!
Kérem nézze meg többi termékünket is!
Ékszer, óra, porcelán, festmény között is válogathat!
További jó licitálást,
Sikeres Vaterázást kívánunk!

Jelenlegi ára: 11 400 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 16:51 .

Generics 150 cm.-s snowboard, Blax kötéssel - Jelenlegi ára: 16 900 Ft

Eladó egy 150 cm. -s Generics snowboard Blax kötéssel, használt-normál, a képeken látható állapotú, kisebb karcolásokkal-kopásokkal. A kantni nem sérült, törés-repedés mentes, élezés waxolás használatba vétele előtt javasolt.

Jelenlegi ára: 16 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 15:39 .

Szeged Szabadtéri játékok Madách Ember Tragédiája előadás,színpad,képeslap - Jelenlegi ára: 800 Ft


Szeged Szabadtéri játékok Madách Ember Tragédiája előadás, színpad, képeslap
, nem futott, jó állapotban. (0814)


Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 11:03 .

Új! VIBRO SHAPER testépítő fitneszgép VIBRÁCIÓS TRÉNER (Garanciával, jóval ár alatt!) - Jelenlegi ára: 47 500 Ft

Új, bontatlan gyári csomagolásban!
Számlával, garanciával!
Vibro shaper testépítő fitnesszgép - vibrációs tréner
Akár napi 10 perc edzés vibrációs technológiával
Kíméletes, nem terheli meg az ízületeket, szalagokat, és a csontozatot
3 erősségi fokozat: séta, kocogás, sprint
Másodpercenként 50 izomösszehúzás
99 különböző sebességfokozat egyetlen gépben
Serkenhetiti a vérkeringést és ellazíthatja az izmokat
Gumi kötéllel, távirányítóval

Jelenlegi ára: 47 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 13:15 .

Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek jóskártya - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Doreen Virtue jóskártya: Mágikus sellők és delfinek, új.
***
Személyes átvételre nincs lehetőség. Kapcsolattartás kizárólag e-mailen (a vaterán megadott telefonszámon nem vagyok elérhető, kizárólag a regisztrációhoz lett megadva).  


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 12:03 .

2021. július 26., hétfő

Chilopsis linearis (sivatagi fűz) magok - Jelenlegi ára: 550 Ft

Jól bírja a hazai telet, de megfelelően metszve bent is jól tartható. Jól formázható alakítható. Talajra nem igényes, szárazságtűrő, kb. 3 m -re is megnőhet. Folyamatos metszéssel hosszú virágzásra késztethető.
1 adag 4 magot tartalmaz.
 
Nézze meg a többi termékemet is!
 
Csak egyszer kell a postaköltséget kifizetni! 5000 Ft. rendelés felett a szállítás ingyenes.
A legtöbb növényem trópusi származású, tehát bármikor vethetők, és így aki kintre szánja és például télen veti el a lakásban az tavasszal kiszoktathatja.
 

Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 06:15 .

beépíthető spotlámpa pár 12V - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

A képeken látható állapotban.
Nincs kipróbálva.
Méret a képeken.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 09:15 .

Retro fűzős jégkorcsolya (Botas) - 3. - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Készletkisöprés, minden FIX áras termékre -50%! A feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt (-50%-ot).
Retro fűzős jégkorcsolya (Botas) - 3.
használt, viseletes,
élezés a vásárló feladata,
42-es méret, belső talphossz 27, 2 cm,
az ár 1 darab termékre vonatkozik,
az ár a postaköltséget nem tartalmazza.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 08:15 .

ECHELON WIND WARRIORS 2002 PC CD-ROM EREDETI FÓLIÁS ÚJ!!!! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Állapota fotó szerint, ÚJ!!!!! !
Személyes átadás Rákospalotán, később pontosítom, vagy szívesen postázom
Amennyiben más postázást szeretne, kérem írjon vásárlás előtt
KINT MASSZ

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 06:51 .

IDEXE kirakó mintás szürke body - Jelenlegi ára: 3 790 Ft

Kirakó mintá s szü rke body, anyagá ban mintá s, ü lepe é s há tul nyakná l patentos
Cikkszám: 9639040750
Anyaga: 100% pamut
Márka: Idexe
Szélesség: 21 cm
Hosszúság: 35 cm
Ujj nyaktól: 25 cm
Terméken rögzített méret: 3 hó, 62
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 3 790 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 05:45 .

ERREA sportos fehér-lila mintás női top biciklizéshez, futáshoz is M/L P25 0620 - Jelenlegi ára: 800 Ft

beleírt méret M
hossz 63cm
szélesség hónaljban 44cm, középen 43cm
szép, újszerű állapotban
Személyes átvétel Sopronban vagy a Sopron Répcelak vonalon.
2006
P25

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 04:23 .

Retro babakocsi - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Nagyon jó állapotú,   könnyű, könnyen összecsukható, anno leginkább utazáshoz használt, régi babakocsi.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 03:18 .

Adapter : HDMI / HDMI - Könyök / Sarok - 90 fok - Jelenlegi ára: 650 Ft

normál HDMI (apa) / normál HDMI (anya) adapter
- 90 fokos Könyök / Sarok Adapter Csatlakozó 90fok -
Új termék, érintetlen!
További termékeim között ennek az adapternek a "kifordított", tehát a másik 90 fokos irányba néző változata is megtalálható.
Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Szállítási és fizetési lehetőségek:
-- Alkalmanként előfordulhat, hogy a termék átvétele (ill. postázása) csak az aukciózárást követő 2-3 nap múlva lehetséges!
-- Postai úton: Fizetés ELŐRE UTALÁSSAL vagy RÓZSASZÍN CSEKKEN
Postázás lehetséges módjai: Ajánlott levél / Postacsomag (2kg fölött csak ez választható). Utánvét kizárva.
Szállítási költség: a mindenkori postai díjszabás alapján - további részletek az információs oldalamon (i+) találhatóak.
-- Személyes átvétel: BUDAPESTEN és FÓTON lehetséges a következő helyeken és időkben:
- Fóton, egy adott címen -- itt heti 2-3 napon vehető át (adott esetben a hétvégi átvétel sem kizárt)
- Bp., Örs Vezér Tere (Árkádban) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda este) vehető át
- Bp., Nyugati Pályaudvar (Főpostánál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután vagy kora este) vehető át
- Bp., Árpád híd Pesti oldal (J. Attila Színháznál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután vagy kora este) vehető át


Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 02:03 .

Faktum Mókus Falipolc - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Mókus falipolc -cseresznye és fehér.
Szélesség: 88 cm
Mélység: 16cm
Magasság: 17 cm
Anyag: Fa - laminált forgácslap


Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 00:51 .

Ifjúsági ágy 90x200 tölgy színben - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Újszerű állapotban lévő tölgy színű, ágynemű tartós 90x200 méretű ifjúsági ágy eladó.
Matrac megegyezés szerint.


Jelenlegi ára: 65 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 23:15 .

KOKO by KOKO moletti 46-48-s/XL-s/18-s nyitott vállú laza könnyű lenge női felső, blúz - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

Megkímélt állapotú női könnyű nyári lezser felső, blúz.
Postázom is, kivéve utánvéttel, postai befizetést nem fogadok el!!  
7 napon belül kérem rendezni az adás-vételt, 8. napon meghirdetem újra a terméket!!
Licitálás előtt olvasd el az "ismerj meg oldalamat", hasznos infókat tudhatsz meg belőle!!!


Jelenlegi ára: 1 299 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 22:15 .

Kamera Diktafon Karóra karkötő 1080P FULL HD kémkamera - AKCIÓS ÁRON - Jelenlegi ára: 10 900 Ft

Kamera Diktafon Karóra karkötő 1080P FULL HD kémkamera
A képek magukért beszélnek különösebb kommentár nem kell neki.
Elegáns megjelenésű termék üzleti tárgyalásokra is probléma nélkül fel lehet venni.
Videófelvétel, hangfelvétel, fényképezés
HASZNÁLHATÓ:
VIDEÓ FELVÉTELRE HANGAL HD 1080P
CSAK HANG FELVÉTEL DIKTAFON FUNKCIÓ
KÉP FOTÓ KÉSZITÉSE
FELVÉTEL KÖZBEN NEM VILLOG NEM AD KI HANGOT
TÖLTÉS KÖZBEN IS MŰKÖDIK
Magyar használati
Jellemzők:
1. kiváló kivitelezés.
2. Nagy fényérzékeny lencse, gyenge fényviszonyok.
3. Támogatja a 1920 * 1080, 30 fps videofelvételt.
4. Kis méretű és hordható kivitel, egyszerű és könnyen szállítható és szerelhető.
5. Beépített, biztonságos és nagy kapacitású polimer akkumulátor.
Paraméterek:
Videó formátum: AVI
video kódolás: M-JPEG
Videó felbontás: 1920 * 1080
Videó képarány: 30 kép / mp
fizikai pixel: 2560 * 1440
Képformátum: JPG
hangformátum: WAV
Akkumulátor teljesítmény: 350mA
Töltési feszültség: DC-5V
Tárolási támogatás: Micro SD (TF kártya) max 32GB nem tartozék
csomag tartalma:
1 * kamera
1 * USB kábel
1 * Leirás
Akkumulátor munkaideje: kb. 90 perc (folyamatos felvétel mellett)
Akkumulátor töltési ideje: 3 óra (USB kábelen)

Jelenlegi ára: 10 900 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 21:09 .

SINUS MG-11 ÍRÓSZERGYÁR CEDRUS M - RETRÓ CERUZA !!! - Jelenlegi ára: 800 Ft

TERMÉKEIM KÖZÖTT RENGETEG KÉPREGÉNY, FANTASY, SCI-FI KÖNYV TALÁLHATÓ.
ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN. A KÉP MINDEN ESETBEN AZ AUKCIÓ TÁRGYÁT KÉPEZŐ TERMÉKRŐL KÉSZÜLT. BÁRMILYEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK AZ ÁRUVAL KAPCSOLATBAN. A VÁSÁRLÁS UTÁN FELVESZEM A KAPCSOLATOT A NYERTESSEL, HA NEM JELEZ VISSZA 3 NAPON BELÜL AKKOR NEGATÍV ÉRTÉKELÉS ÉS ÚJRAINDÍTOM AZ AUKCIÓT.
KÉREM OLVASSA EL A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEKET IS, ÉS ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJON. CSOMAGOLÁSI DÍJ NINCS, A SZÁLLÍTÁSI DÍJ FÜGG A CSOMAG SÚLYÁTÓL ÉS A MINDENKORI POSTAI DÍJSZABÁSTÓL !!!

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 19:51 .

Ido Pingvines ágynemű szett flanel - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


Mindenre aminek egy kicsinek szüksége lehet egy hangulatos fészek.
tartalma: ágyneműhuzat, párnahuzat
Méretek: ágyneműhuzat 100x135cm
párnahuzat 40x60cm
rejtett cipzáras
anyaga: pamut-flanel
eredeti csomagolás nélküli termék
a kép katalóguskép a valóságnak megfelel
 


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 18:23 .

Boss Bottled United - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

 
Garantáltan eredeti, új, bontatlan, 50 ml
"Az új futballkampány ünnepléseként a BOSS Parfums bemutatja a Boss Bottled United illatot, amely egy új limitált kiadás. A fejjegyeknél a dél-afrikai buchu nyitja a sort vérnaranccsal kombinálva az intenzív citrusos hatásért. A szívjegyeknél a fodormenta, a borsmenta és az orris concrete élénkséget kölcsönöznek az illatnak, a vetiver, a pacsuli és a cashmeran pedig a fás meleg eleganciát képviselik. Az ezüstös árnyalatú üvegbe rejtett illat megidézi a legjobban teljesítő játékosoknak járó, jól megérdemelt trófeákat. "


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 17:15 .

304 Nemes acél ékszerkellék: fülbevaló alap NAFK 05-4 1pár/cs - Jelenlegi ára: 250 Ft


Nemes acél/orvosi fém bedugós fülbevalóalap .
Anti allergén.
kiszerelés: 1 pár/csomag
Az ár 1 pár (2db) fülbevalóalapra vonatkozik.
A méreteket a fotón láthatod!
Termékeim:
ÉKSZEREK:
Medálok
Nyakláncok
Fülbevalók
Karkötők
Órák
Szettek
Hajdíszek, hajcsatok
Lábékszerek, papucsok
Egyéb ékszerek
Gyöngy díszek
Swarovski Elements:
Swarovski kristály gyöngy
Swarovski medálok
Gyöngyök:
-akril gyöngyök
-ásványok
-caboshan
-gyanta virág
-igazgyöngy
-kristály
-üveg gyöngy
925-ös sterling ezüst ékszerkellék:
-Ezüst csomótakaró
-Ezüst huzal
-Gravírozható lap, tábla
-Ezüst gyöngykupak
-Ezüst gyűrű alap
-Ezüst kandelláber, továbbépíthető köztes
-Ezüst medálkapocs
-Ezüst fülbevaló kapocs
-Ezüst szerelőkarika
-Ezüst köztes/gyöngy/díszitőelem
-Ezüst lánc méterben
-Ezüst lánckapocs
-Ezüst medál / pandora / fityegő
-Ezüst szerelőpálca
-Ezüst távtartó
304 nemes acél/orvosi fém ékszerkellék
Ékszerkellékek:
Csomótakaró
Fülbevaló kapcsok
Fűzhető óra
Fűző szál
Gyöngykupak
Gyűrű alap
Egyéb ékszerkellékek
Kandeláber/ továbbépíthető kö
Köztes, díszitő elem, gyöngy
Lánckapocs
Medálkapocs
Medáltartó
Szerelőkarika
Szerelőpálca
Tasak, zacskó, díszdoboz
visszatérés a "gyöngyvilág" oldalára


Jelenlegi ára: 250 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 16:03 .

Nyomógomb (OFF-(ON)) - Jelenlegi ára: 376 Ft


EAN:
5055610824107
Raktári termék:
1
Szállítási idő:
1 munkanap
Webba:
10
Webba készlet:
Raktárról azonnal
custom label 0:
Beépíthető kör alakú nyomógomb. Széles körben elterjed, beépíthető műszaki / elektromos készülékek kezelőpaneljébe. A kapcsoló alapállapotban nyitja az áramkört, a gomb megnyomásakor záródik és világít a gomb.
1 áramkor
20 A - 12 V DC - IP67
OFF - (ON)
Narancssárga LED
Kapcsoló típusa: SPST
Áramerősség: 20 A - 12 V DC
Beépítési mélység: 35 mm
Beépítési átmérő: 22 mm
Csatlakozó méret: 4, 8 mm
Élettartam: 10 000 kapcsolás
Hőmérséklet tartomány: -25°C - +85°C
Védettség: IP67

Jelenlegi ára: 376 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 14:45 .

MHL Adapter MicroUSB HDMI átalakító kábel Samsung HDTV Galaxy S3 S4 S5 Note 2 3 4 TAB tablet 1080P - Jelenlegi ára: 3 45


MHL adapter 11 pin-es Samsungos verzió
(microUSB -> HDMI átalakító)
A telefon képét a TV-re vagy Monitorra tudja kivetíteni vele
Visszafele kompatibilis az összes MHL 1 eszközzel
Az átalakító segítségével a microUSB-vel ellátott készülékek, például okostelefon vagy tablet képe megjeleníthető HDMI kábelen keresztül a televízión vagy monitoron.
Sokkal kényelmesebb, mint mindig a telefon kis kijelzőjét nézni!
Másold fel a HD filmet a telefonodra és nézd a tévédőn!
A telefonhoz vagy tablethet bluetooth billentyűzet vagy egér is csatlakoztatható, így akár munkára is alkalamsak lesznek nagy képernyőn keresztül.  
Hogyha nem biztos benne, hogy kompatibilis a készülékével, olvasson tovább vagy kérdezzen!
 
A csomag tartalma: 1db MHL adapter
(Micro usb kábel és hdmi kábel nélkül,
amelyek szükség esetén termékeink között megtalálhatók)
HDMI kábel elérhető a termékek között:  KATTINTS IDE!
Micro USB kábel elérhető a termékek között: Kattintson ide!
Működése:
Használata:
1. Csatlakoztassa az MHl adaptert az áramforráshoz micros usb hálózati töltővel (a legtöbb telefont ilyen töltővel lehet tölteni, nem kell újat venni ezért)  vagy micro usb kábellel, amit a laptophoz/PC számítógéphez csatlakoztat.
2. Csatlakoztassa az MHL adapterbe a HDMI kábelt, aminek a másik vége a TV-hez vagy monitorhoz kapcsolódik.
3. És végül csatlakoztassa az MHL adaptert a mobiltelefonhoz/tablethez feloldott képernyőzárral. A készüléken meg kell jelennie a HDMI csatlakoztatva feliratnak és a képernyőn a mobiltelefon/tablet képének
Kompatibilitás:  
MHL Kompatibilis készülékek teljes listája ide kattintva elérhető
SLIMPORT Kompatibilis készülékek listája ide kattintva érhető el
Ezzel az termékkel kompatibilis készülékek listája:
 Acer:  Acer CloudMobile
Alcatel:  Alcatel ONE TOUCH 997 ,  Alcatel ONE TOUCH 997A ,  Alcatel ONE TOUCH 997D ,  Alcatel ONE TOUCH 998 ,  Alcatel S800
Asus: Asus Padfone 2
Fujitsu:  Fujitsu 201F ,  Fujitsu A 301F ,  Fujitsu ARROWS A 101F ,  Fujitsu ARROWS X F-10D , Fujitsu ARROWS Z F-10D ,  Fujitsu ARROWS Z ISW13F ,  Fujitsu EM01F ,  Fujitsu F-01F ,  Fujitsu F-02F ,  Fujitsu F-03F ,  Fujitsu F-06E ,  Fujitsu FJL22 ,  Fujitsu FJT21 ,  Fujitsu M702 ,  Fujitsu REGZA Phone T-02D
HTC :  HTC 0PK7110 ,  HTC Amaze 4G , HTC Butterfly ,  HTC Butterfly S ,  HTC Droid DNA ,  HTC EVO 3D ,  HTC EVO 4G LTE ,  HTC EVO View 4G ,  HTC Flyer ,  HTC One M8 ,  HTC One Max ,  HTC J ISW13HT ,  HTC Jetstream ,  HTC One ,  HTC One S ,  HTC One X ,  HTC One X+ ,  HTC One XL ,  HTC Raider ,  HTC Rezound ,  HTC Sensation ,  HTC Sensation 4G ,  HTC Sensation XE ,  HTC Velocity ,  HTC Vivid
Huawei :  Huawei 403HW , Huawei Ascend D Quad ,  Huawei Ascend D1 ,  Huawei Ascend D1 Quad ,  Huawei Ascend D1 Quad XL ,  Huawei Ascend D2 ,  Huawei Ascend P1 ,  Huawei Ascend P1 S ,  Huawei Ascend P2 ,  Huawei D2-6114 ,  Huawei MediaPad 7 (S10-102L, S10-103L) Lite Android Tablet ,  Huawei HW-03E ,  Huawei Mediapad M1 8. 0 (403HW) ,  Huawei P6 S-L01 ,  Huawei P6 S-U06 ,  Huawei S10-231L , Huawei S10-231W ,   Huawei S7-951wd ,  Huawei S7-961w , Huawei S8-303LY , Huawei U9200
ITE Tech. Inc.:  IT6681 ,  IT6682 ,  IT6683 ,  MHLTX IC
Kyocera :  KLY22 ,  KYL21 ,  KYV31 ,  KYY21 ,  KYY22 ,  KYY23 ,  WX10K
LG:  LG Nitro HD ,  LG Optimus 3D Max ,  LG Optimus 4X HD ,  LG Optimus G (LG-F180L) ,  LG Optimus GJ (LG-E975W) ,  LG Optimus LTE II ,  LG Optimus LTE Tag ,  LG Optimus Vu , LG Prada ,  LG Verizon Spectrum
Meizu:  MX ,  MX 2
NEC:  E1920-01 ,  E1921-01 ,  E1921-02 ,  E1921-03
NEC Casio:  Media X N-06E
OPPO:  Find 3
Panasonic:  Eluga P P-03E
Pantech:  Vega LTE
Samsung:  Samsung Galaxy S2,  Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 (összes változat), Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note Pro, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note Edge,  Samsung Galaxy Tab 3 8", Samsung Galaxy Tab 3 10. 1", Samsung Galaxy Tab S 8. 4", Samsung Galaxy Tab S 10. 5", Samsung Galaxy Tab Pro 10. 1", Samsung Galaxy Tab Pro 8. 4",  Samsung Galaxy Captivate Glide ,  Epic 4G Touch ,  Galaxy Nexus , Galaxy Nexus 2 ,  SC-01F , SC-02F , SCL22 , SGH-M819N , SHV-E470S , SM-G900T3  , SM-G910S , SM-N9002 , SM-N9005 , SM-N9006 , M-N9008 , SM-N9009 , SM-N900A , SM-N900D , SM-N900DSM-N900J , SM-N900J , SM-N900K , SM-N900L , SM-N900P , M-N900R4 , SM-N900S , SM-N900T , SM-N900V , SM-N900W8 , SM-N900W9 , SM-N900X,  SM-P600 ,  SM-P601 ,  SM-P605 ,  SM-P605K ,  SM-P605L, SM-P605M ,  SM-P605S ,  SM-S902L ,  SM-T707D ,  SM-T807 ,  SM-T815 ,  SM-T817 ,  SM-T817A ,  SM-T817P ,  SM-T817R4 ,  SM-T817T ,  SM-T817V, SM-T817W ,  SPH-L720T ,  Sprint Galaxy Nexus,  Galaxy Note LTE 5. 3"
(Megjegyzés: Galaxy Note 4-hez és Note 8-hoz már MHL 3. 0 kell
- Samsung Galaxy S6 és S7 nem MHL képes, de Miracast adapterrel vezeték nélkül használható.
- A Galaxy S8 pedig már Slimport képes, nem MHL)
Sharp:  Sharp AQUOS PAD SHT21 ,  Sharp AQUOS Phone SERIE ISW16SH ,  Sharp AQUOS Phone Sv SH-10D ,  Sharp AQUOS Phone Zeta SH-09D ,  Sharp AQUOS Xx 106SH ,  Sharp SH-08E ,  Sharp SH-930W
Sony:  C6802 ,  C6902 ,  C6903 ,  C6906 ,  C6916 ,  C6943 ,  D5503 , L39h ,  L39t , SGP412 , SO-01F , SO-02F ,  SO-04D ,  SO-05G ,  SOL23 ,  SOL24 , Xperia A ,  Xperia A2 ,  Xperia GX ,  Xperia J1 Compact ,  Xperia SP ,  Xperia SX ,  Xperia T ,  Xperia Tablet Z ,  Xperia TL ,  Xperia TX ,  Xperia UL ,  Xperia V ,  Xperia Z ,  Xperia Z Ultra ,  Xperia Z1 ,  Xperia Z1 Compact ,  Xperia Z1 f ,  Xperia Z1S ,  Xperia Z2 ,  Xperia Z2 Tablet ,  Xperia Z3 Compact Tablet ,  Xperia ZL ,  Xperia ZR
(a többi Sony készülékhez MHL 3. 0 adapter kell, amit alább megtalál)
Xiaomi:  Xiaomi Phone 2
ZTE:  ZTE Era ,  ZTE Grand Era LTE , ZTE Grand Memo ,  ZTE Grand S ,  ZTE Grand S LTE ,  ZTE Nubia Z5 ,  ZTE PF120 ,  ZTE PF200 ,  ZTE U970
 A lista forrása a folyamatosan frissülő adatbázis:
 http: //www. mhltech. org/devices. aspxőtid=1
.
.
.
Ez az adapter nem kompatibilis MHL 3. 0 készülékekkel:  
Fujitsu:  F-02H
HTC:  0PJA300 ,  0PL2100 ,  0PL2200
Samsung:  Galaxy Note 4 ,  Galaxy Note Edge ,  SM-G906S ,  SM-N910A ,  SM-N916S ,  SM-T320NU ,  Sony ,  401SO ,  501SO ,  D5803 ,  D5833 ,  D6503 ,  D6603 ,  D6616 ,  D6633 ,  D6643 ,  D6653 ,  E5803 ,  E5823 ,  E6508 ,  E6533 ,  E6553 ,  E6603 ,  E6633 ,  E6643 ,  E6653 ,  E6683 ,  E6833 ,  E6883 & E6853 ,  L55t ,  L55u ,  M55w & SO-02G ,  SGP712 ,  SGP771 ,  SO-01G & SOL26 ,  SOő01H ,  SOő02H ,  SO-03G ,  SOő03H ,  SO-05G
Sony: Sony Xperia Z5 ,  Sony Xperia Z5 Compact ,  Sony Xperia Z5 Premium ,  SOT31 ,  SOV31 & 402SO ,  SOV32 ,  Xperia Tablet Z4 ,  Xperia Z3 ,  Xperia Z3 Compact ,  Xperia Z3+ ,  Xperia Z4 ,  Xperia Z4v
Ezekhez MHL 3. 0 adapter kell, amit ide kattintva talál meg!
.
.
.
Ez az adapter nem kompatibilis micro usb csatlakozós SLIMPORT képes készülékekkel:
LG:  LG G2 , LG GX , LG GX2 , LG G3 , LG G4 , LG V10 , LG G Flex , LG G Flex 2 , LG Optimus G Pro , LG G Pro 2 , LG VU 3 , LG Optimus GK
ASUS: ASUS PadfoneX , ASUS Padfone Intinity
BlackBerry: BlackBerry PRIV , BlackBerry Classic , BlackBerry Passport
Google LG Nexus:  Google LG Nexus5 , Google LG Nexus 4
ZTE: ZTE NUbia X6, ZTE Nubia Z5S
Ezekhez micro usb csatlakozós SLIMPORT adapter kell,
amely ide katintva vásárolható!
Ez az adapter nem kompatibilis USB-C (USB 3. 1 / USB Type-C) csatlakozós SLIMPORT képes készülékekkel:
Samsung: Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+
HTC: HTC U Ultra , HTC 10
LG: LG V34 , LG V20 , LG G5
ASUS: ASUS ZenFone 3 Ultra
HP: HP Elite x3
Acer: Acer Liquid Jade Primo
Microsoft: Microsoft Lumia 950XL, Microsoft Lumia 950
. Ezekhez USB-C csatlakozós Slimport adapter kell, amelyet ide kattintva tekinthez meg.
.
.
.
Ez az adapter nem kompatibilis Apple készülékekkel.
PL.:  Iphone 5 5S SE, Iphoen 6 6S 6 Plusz +, Iphone 7 7S 7 Plus +, Iphone 8,  vagy Ipad Air, Ipad stb.
Ezekhez Lightning - HDMI / DisplayPort adaper kell, amely ide kattintva elérhető.
.
.
.
Ha nem találja a készülékét, ne csüggedjen, mert vezeték nélkül valószínűleg megoldható a kapcsolat. Ez természetesen egy kis laggolással (késleltetéssel) jár, de még mindig jobb mint a semmi:  
3 féle vezetéknélküli szabvány létezik:  
1. Az összes Iphone és Ipad készülékekhez: Airplay, amely teljes valós idejű képernyőtükrözést tesz lehetővé
2. A legtöbb Androidos csúcskészülékhez: Miracast, amely teljes valós idejű képernyőtükrözést tesz lehetővé. Kompatibilis készülékek listájához kattintson ide!
3. A legtöbb egyéb Androidos készülékhez: DLNA, amely videók és képek valós idejű lejátszását teszi lehetővé külső képernyőn, de nem tükrözi a kezdőképernyőt, egyéb programokat. Kompatibilis készülékek nem teljes listája ide kattintva elérhető!
Amennyiben okos TV-vel rendelkezik, az okos TV-je valószínűleg képes lesz Miracast és DLNA szabványokkal kommunikálni és talán Aprplay-el is.  
Amennyiben monitorral vagy nem okos TV-vel szeretné összekötni a készülékét, úgy adaptert kell vásárolnia. Általában minden adapter tudja mindhárom (Miracast, Airplay, DLNA) vezetéknélküli szabványt.
Ilyen adapter ide kattintva megvásárolható.
 


Jelenlegi ára: 3 450 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 13:28 .